Sayfa 719/916 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 7327 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

1. Emeklilik fonlari tetikçi gibi çalışıyor. Fonu yönetenler nasil olsa maaşını alıyor para yaptıranların menfaatini düşündüğünü kesinlikle düşünmüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    hocam dayanma sabrınıza hayran oldum. Hakkınızda hayırlısı olsun inş.
    sağolasın sn tıfıl. benimki sabırdan çok çaresizlik sonrası inat daha çok. bir nevi keklik de denebilir. hayran olunacak yanı yok yani

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Hocam siz iyi sabit getirili menkul kıymet yatırımı yapıyorsunuz.
    Alternatif maliyet iyi bir yöntem olabilir mi diye sizinle olan samimiyetime dayanarak sorayım dedim...
    hocam o kadar bilinç altına atmışım ki hesabını yapasım hiç gelmemişti. şimdi eski mailleri kurcalayıp dolar bazında hesaplayınca gece gece içimi kararttın.. şu andaki kurla 18 küsurlara gelmesi lazım ki tapi olayım.. bir nevi tosunzedeyim yani..

ben bi 10 yıl daha unutup bekleyeyim iyisi.. belki benim çocuk görür hayrını

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sağolasın sn tıfıl. benimki sabırdan çok çaresizlik sonrası inat daha çok. bir nevi keklik de denebilir. hayran olunacak yanı yok yani

hocam o kadar bilinç altına atmışım ki hesabını yapasım hiç gelmemişti. şimdi eski mailleri kurcalayıp dolar bazında hesaplayınca gece gece içimi kararttın.. şu andaki kurla 18 küsurlara gelmesi lazım ki tapi olayım.. bir nevi tosunzedeyim yani..

ben bi 10 yıl daha unutup bekleyeyim iyisi.. belki benim çocuk görür hayrını
    Sn. shorts,

Niyetim içinizi karartmak değildi kusurabakmayın. Ancak sayenizde de firmanın potansiyelini görmüş olduk.
    Umarım klasik değerleme yöntemleri ve piyasanın ruh hali ile bu değerlere bir sonraki on yıllık dönemde ulaşırız.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4. 2011 yılında elimde dohol ve sasa kağıtları vardı.
    Her ikiside yaklaşık 0.60 tl idi.
    Sasa 1.60 tl oldu sevindim kendime aferin dedim ve sasa lari sattım o parayla da 0.68 tl den Dohol aldim.
    Şimdi
    Sasa 20.xx tl
    Dohol 3.oo tl
    Ben nasip diyorum.
    Dohol çok hırçın bir kagittir.
    Aynı azgın at gibi idi eskiden borsanın öncüsü idi.
    Bu hükümet medyadan dolayı burnumu sürttü.
    Yaklaşık 15 yıldır siyasi ve pisikolojik baskı altında.
    Medya satıldı baskı azalmış gibi görünüyor ama baskı baskıdır.
    Son zamanlarda ne yapar belli olmaz.
    Son bir haftada işlem hacmi çok çok arttı bu durum teknik veriler ile izah edilemez.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Ancak ümit verici hareketlerdir.
    Önca yıl bekledim yine bekleyecem. Ya sabır ya hak ya kısmet.

5. selamünaleyküm Allah'ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun herkese hayırlı, bereketli, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bol kazançlı bir gün dilerim
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. dohol alan satan 🎂 verebilecek var mı? tşk.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Şimdi hareketin başlarında Cem'in tskb satmasıyla dohol petkm hareketi başlayınca acaba bunlara mı girdi, dendi.
    Sonradan kapla petkme girdiğini beyan etti.
    Eee buna kim girdi de hareket sürüyor.
    Yani birisi girmediyse de bu hareketin nedeni ne?

SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sessiz sessiz hedefi bekliyorum

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 719/916 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •