Sayfa 222/1003 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Teşekkür ederim... Degisken fonlar dinamik yapıya sahip diye tercih ettim.. Stabil değiller diye ..Vadem mart başına kadar olduğu için de sorun görmedim.. zira duruma göre hisse oranları azalabilecek fonlar..Hsyf lere göre risk oranı az ancak getirisi ppf den fazla diye düşündüm.. Teşekkür ederim tekrar Sn Kemtuz .
     Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Yüzde 30 Luk iki degiskende ( her birinde hemen hemen yarı yarıya hisse var) yaklaşık yine portfoyin yüzde 15 i hisse. Ve kazanç olsa bile boş yere yüzde 10 stopaj ödeyeceksiniz. Yüzde 65 hsyf yüzde 15 hissesiz veya çok az hisseli değişken alırdım ben olsam
    SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim... Degisken fonlar dinamik yapıya sahip diye tercih ettim.. Stabil değiller diye ..Vadem mart başına kadar olduğu için de sorun görmedim.. zira duruma göre hisse oranları azalabilecek fonlar..Hsyf lere göre risk oranı az ancak getirisi ppf den fazla diye düşündüm.. Teşekkür ederim tekrar Sn Kemtuz .

Bir de FID'e dikkat edin bir zamanlar burda çok popülerdi o fon.
    Ama borsanın gerileme dönemlerinde çok saç baş yoldurduydu.

3.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku

Bende bir zamanlar GMA vardı , getirisi ppf den çok iyiydi. Ama BIST düşüşünde nerdeyse hsyf gibi düştü sonra hsyf ler toparlandı ama GMA çok geç toparlandı. Ondan beridir hisse oranı yüksek değişkenler den korkuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    EIB, EIC, SUA SUC, FNO, IDY hepsi var, bunların dışında azar miktarlarda 5 çeşit hisse yoğun fon, yabancı byf ve çoklu değişken de var, çeşit çok oldu elimde, biraz azaltmaya çalışıyorum ama nerden alıp nereye aktarayım ona karar veremedim şu ara.
    Riski dağıtmak için çeşitlilik şart. Yalnız dolara endeksli fonlarda dolar beklentinize göre artırım ya da azaltım yapabilirsiniz. Endeks 1350 lerin üzerinde hafta sonuna kadar kapatırsa hsyf attırıp defansif fonlardan azaltım yapılabilir. Yatırım tavsiyesi olmasın.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hiçbir fon devamlı çok iyi yada çok kötü olamaz.
    Dönem dönem bir o bir diğeri öne çıkar yada geri kalır.
    Burada TKF'nin yoğun biçimde eleştrildiği günler oldu, şimdi övülüyor, NNF yerden yere vuruldu ,MAC eleştirildi peşinden övüldü, şimdi tekrar eleştri zamanı geldi.
    Elbette övgü de eleştride olur.
    Ama dönemsel dalgalanmalara çok takılmamak lazım derim.

O yüzden iyi yönetilen 4-5 fon alınacak ve sabırla beklenecek.
    Ben bunu uyguluyorum.Çokta güzel oluyor.
    O yüzden hepsinden alıyorum riski dağıtıyorum ve bu şekilde sövmüyorum

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

27/08/2018 - 25/01/2019 tarihleri arasında bazı fonların getirileri:

GL1 :25,79
    EID : 20,19
    FPH : 13,21
    TCD : 12,09
    TKF : 10,60
    GMR : 7,98
    MAC : 7,66

öylesine yazdım. papaz olayından sonra faiz artışı , doların düşüşü ve sonra doların tekrar yükselişe geçtiği dönem.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ABD teşvik paketi konusunda anlaşma sağlanırsa AFT ve benzeri fonlar bir hayli yol alabilir diye düşünüyorum.
    Üstad ne olacak tte nin halini dün konuşmuştuk bugün de farklı değil...

Aft yay vb bu akşam fena öpecek gibi bizi...umarım sadece bugünlüktür bir düzeltme süreci olabilir mi bilemem...
    ancak şunu söyleyebilirim Kasım başındaki değere daha gelemedik...
    yani aft vb lerinin düzeltmesi uykusuz bırakabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Üstad ne olacak tte nin halini dün konuşmuştuk bugün de farklı değil...

Aft yay vb bu akşam fena öpecek gibi bizi...umarım sadece bugünlüktür bir düzeltme süreci olabilir mi bilemem...
    ancak şunu söyleyebilirim Kasım başındaki değere daha gelemedik...
    yani aft vb lerinin düzeltmesi uykusuz bırakabilir.
    Paket bekliyoruz.

Sayfa 222/1003 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •