Sabır için dogru hisse mi acaba[emoji848]YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabır için dogru hisse mi acaba[emoji848]YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beypazarı mı? İnişdibi mi? YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın,
Ben yukarıdaki öz kaynak büyümesi dikkatimi çekti...vede birikmiş geçmiş yıl karları ...bedelsiz potansiyeli yada temettü. Beğendim...
Yatırımı bu etkiledi...
Tabi borsa fiyatı artışı zamanları hiç bir zaman bu doğrultuda olmadığını herkes biliyor...
Tamamen algı ilgiye bağlı...
Bence Şirket güzel....
Fiyata yansır yansımaz onu kimse bilemez...
Kimseyi yanlış yönlendirmek gibi bir niyetim yok...
az az her kademeden alım yapıyorum....Fiyat uygun yere gelirse aktifte alıyorum...
Bizim de taktiğimiz bu...
Tahtayı etkileyebilecek güzümüz tabi ki de yok...
İnanıyoruz...
Asla yatırım tavsiyesi değildir....
ytd.
Saygılar
Sayın Cari, bu kağıt; bilanço, faaliyet, strateji, gelecek projeleri, vb gibi konuda incelense koca kitap olur,
Dünya örneklerine baktığımızda İştirak 34 şirketten sadece biri bu piyasa değerinde. Bunu da herkes biliyor.
Kağıt kıymetli, hacimli büyük ama tahta işlemleri farklı.
Öncelikle Rusların piyasaya sürdüğü yaklaşık 200 milyon dolarlık kağıdın sahiplerini bulması lazım.
Bu da zaman alıyor.
Burda üç beş kişi etkilense ne olur ki. Kaç milyon lot hisse heybete atılacak? Beyaz atlı prensi bekleyeceğiz.![]()
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Bazı hisselere bakıyorum sabah eksi iken şimdi artı 2-3 geçmiş. Bu da dün nasılsa bugün aynı
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri