Sayfa 64/72 İlkİlk ... 14546263646566 ... SonSon
Arama sonucu : 575 madde; 505 - 512 arası.

Konu: FONARŞİ ( hellistheothers )

1.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Tekrar geçmiş olsun sn hellistheothers, fon portföy ratingkerinize ne zaman döneceksiniz. Günlük değilse de haftalık paylaşım faydalı olabilir
    Hocam önümüzdeki hafta muhtemelen daha gelişmiş / döviz fonlarını da değerlendiren bir içerikle tekrar başlayacağım, sağlığıma kavuştum sayılır. Sağolun.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. Dün gedikle görüşmem üzerine bugün Gedik Yatırım Genel Müdürü aradı. Topicte genel beklentilerden vs. konuştuk. Önümüzdeki dönemde kare portföyün değişken döviz bazlı çok başarılı fonu KUB muadili, bir fon çıkarma fikirleri varmış.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. 15-20 gündür döviz bazlı fonların biriktirilmesi için güzel bir iklim oldu. Bu süreçte faiz bazlı ve döviz bazlıları bir miktar daha biriktirdim. Hsyf'lere dokunmadım ( 4lü sepet sabit şu anda ) Bir iki haftaya kadar hsyf biriktirme fırsatları tekrar başlayacaktır tahmin ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam negatif sonucumu aldım, iyileştim, çok teşekkür ederim ilginize.
    Hocam çok geçmiş olsun. İyileşmenize sevindim. Kendinize iyi bakın.

5. https://www.strawpoll.me/42256300

Şuraya bir oy atarsanız , genel eğilimi bilmek isterdim.

6.  Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Hocam çok geçmiş olsun. İyileşmenize sevindim. Kendinize iyi bakın.
    Çok teşekkür ederim hocam, selamlar.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    https://www.strawpoll.me/42256300

Günlük ve detaylı olması yönünde reyimizi verdik. Hayırlısı olması temennisi ile iyi çalışmalar

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    https://www.strawpoll.me/42256300

Sağlığınıza kavuştuğunuza sevindim sn. hellistheothers

Oyumu da haftalık olarak kullandım, size çok iş çıkmasın günlük olarak, belli bir zamandan sonra size yük gelebilir günlük paylaşım . Saygılar.

Sayfa 64/72 İlkİlk ... 14546263646566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •