Sayfa 944/1078 İlkİlk ... 4448448949349429439449459469549941044 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Yaran iyileşsin Sayın Dandanakan ,ALLAH rahmet etsin
    Hayat hoş gerisi boş

2. Dolar tarafında bir hareketlenme var yarın haftalık kapanışa bakmak lazım yeşil trend 7.84

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yaran iyileşsin Sayın Dandanakan ,ALLAH rahmet etsin
    Teşekkür ederim Sn.mert Allah razı olsun kafa dağıtıyorum biraz burada.

4. Garan Endex ile ilintili olduğundan 9.60 direnci var önünde geçerse 10 lu rakamlar var.

5. KRDMD Kırmızı trend üzeri kapanışlarda yoluna devam eder, aşağı inişlerde mavi trend te alım fırsatı olabilir.

6. Oyakc bu zorlu çıktı bayağı, bundan bir müddet daha bir şey beklememek lazım gibi görünüyor.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Oyakc bu zorlu çıktı bayağı, bundan bir müddet daha bir şey beklememek lazım gibi görünüyor.
    O benim satmamı bekliyordur...

Bir kısmını satmıştım. Herhalde diğerlerini de satarım diye ümitlenmişlerdir...

Satmama rağmen yine de hatırı sayılır bir miktar kaldı... Bu da birilerinin iştahını kabartıyordur...

Beklerim, benim açımdan artık hiç sorun kalmadı. Portföyün büyük bir kısmını zaten başka hisselere aktarmıştım. O taraf gidiyor. Kendisi bekletse de olur... Nasıl olsa gidecek, eli mahkum...

Elime nakit geçerse, ben de daha ucuzdan tekrar yerine koyma şansına kavuşurum.... Her türlü uyar bana...

Aslında dün yine epeyce almıştım ama başka bir hissede fırsat beklerken gerçekleşince mecburen bugün dünkü aldığım OYAKC 'leri sattım. Nasılsa bekliyor, beklesin bakalım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    6 yıl önce babamı, 1.5 yıl önce kız kardeşimi, şimdide annemi kaybettim ölümlere alıştık artık. Taktir Allah'ın yapacak bir şey yok.
    TAKTİR ALLAH'ın

RABBİM MEKANLARINI CENNET EYLESİN
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Sayfa 944/1078 İlkİlk ... 4448448949349429439449459469549941044 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz