Sayfa 509/775 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 6194 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

https://www.youtube.com/watch?v=0ux2ybYFOKk tahtacımıza gelsın ıkıncı seans için çoşar belki

abilerin kacmasına zaman tanıyor . normalde bu yaptırım gergınlıgınde asagı basıp dusurmesı lazım ilginc bır hafta oldu...yeni girip zararda olan var ise sinir olmuslardır kesınlıkle

İnvest formunda speğe öyle küfür ediyorlar ki utandım vallla.yazıktır ya ana avrat karıştırılmı uç kuruş için.o değilde en çokda müjdata üzüldüm yıllarca adamın günahını almışız.affet bizi müjdat.netaş her zamanki netaş.kendi adıma saklayacağım yıllarca.ben yemezsem inşaalah torunlar yer.ytd

Alıntı Originally Posted by ysf49 Yazıyı Oku
    İnvest formunda speğe öyle küfür ediyorlar ki utandım vallla.yazıktır ya ana avrat karıştırılmı uç kuruş için.o değilde en çokda müjdata üzüldüm yıllarca adamın günahını almışız.affet bizi müjdat.netaş her zamanki netaş.kendi adıma saklayacağım yıllarca.ben yemezsem inşaalah torunlar yer.ytd
    elemanın bir 17000 tl zarar az degıl etmekte haklı. her halde 22 tl oldugu zamanlar girdi. her an yaptırım gelebılır denıyor bırde bakalım o zaman boyle dırenebılecek mı . Netaş olarak ıyı dırendı sımdıye kadar gercı ben bunu buyuk abılerın kacması ıcın fırsat verılmıs olarak nıtelendırıyorum....umulmadık bır anda ınsallah roketler insallah zararda olanlarda rahatlar

https://simplywall.st/stocks/tr/tech...ikasyon-shares

bu sitede netaş için makul degerin 261 tl oldugu yazıyor..komık olan kaybettıgımız zaman dıger hısslerde olmadıgımizdan ettıgımız zararı hesap edınce buna yaklasık bir deger buluyorduk

Geri kalan her sey netaş icin olumsuz yada veri yok demiş

Sosyal aglarda netaş pompalaması yapmıslar bakalım hacimli bir hafta gecırecekmi. hacım olmasada yön yukarı olsun artık

7. Şirketimiz Yönetim Kurulu üyesi Sayın Jiang Xiangyang 14 Aralık 2020 tarihi itibariyle Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden istifa etmeye karar vermiştir.

Yeni Yönetim Kurulu Üyesi ataması kamuoyuna ayrıca yakın zamanda duyurulacaktır.

8. netaşta yaprak dökümü

Sayfa 509/775 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •