Sayfa 253/1003 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. yüroğ bond fonlarına yatırımın vadesi 1 yıldan az olmamalı , literatür prospektüs , normal beklenen yatırımcı davranışı bu şekilde...... normali öyle de ... gıdım gıdım alıp, tek seferde satma sitrajime de uyan bir durumu yok bu fonların , cds i takip et pariteleri takip et dxy endeksini takip et oohooooo don't die my donkey don't die... niye uğraşayım ki bu kadar ? direkt yılanoğlu , ävro alırım gıdım gıdım kontrolü bende olur... yüroğ bond fonları kafamı karıştırıyor... bi de şu anda portföyü hedge etmek için yılanoğlu güzel makul fiyatlamada da değil...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstad sizce haftaya dolar 8'i geçer mi?
    Bugün yaptığı hareket ilginçti. 8'lerin üzerinde tutunabilseydi yeni bir safhaya geçecektik. Sabah yaptırım haberleri ile yükseldiği düşünüldü, iyi bir haber girişi olduğunu görmedim, dolayısıyla neden tekrar aşağıa döndüğü şimdilik muammam. Ancak bu kadar hızlı bir dönüş, çok da olumsuz haber gelmediği sürece bir alt destekleri olan 7,65-7,70'lere kadar sarkabilir.

AB yaptırım riski Mart'a kadar ertelenmiş görünüyor, Amerika tarafında beklenmeyen bir şey yok, muhtmelen o da yılbaşından sonraya kaldı. Bu ay içerisinde doların ateşini artırıp azaltabilecek bir MB bankası kararı kalıyor geriye. Beklentiler karışık, pas geçer diyen de var, faiz artırır diyende, artış yönünde karar verilirse yukarıda bahsettiğim rakamlar kolay görülür. tersi durumda yine üst kısımda 8- 8,20'ler olası. Bu yılı 7,50-8 civarı rakamlarda kapatırız gibi geliyor, nacizane.

3. Dövizin bu kadar sert hareketi hiç sağlıklı değil.
    Hissenin bu kadar volatil olmasını anlarım da bir para birimi/ulusal bir değer bu kadar oynak olmamalı.

4. Yurtdışı borsaları kıpkırmızı.iki gündür ekside .vix korku endeksi %5 yaklaşık artmış 24 e yaklaşmış..dolar bi günde 25 kuruş gitti geldi.ama borsamız taş gibi yükseliyor.ben bu işi çözemedim.çözen var mı.

5. sn. onurbey o yüzden kura endeksli fon, emtia vs. almıyorum uzun süredir.
    alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.

6. salı gününde %85 olan hisse ve hsyf payım 3-4 günlük kademeli satış ile bugün itibariyle %25 e geldi.
    karı realize etmek hem de fırsat olabilirse ucuzdan tekrar yerine koyabilmek için bu işlemi yaptım, normalde fazla yaptığım iş değil.
    bu hafta benim için iyi geçti, umarım herkes için iyi geçmiştir.
    iyi hafta sonları ve bol kazançlar...

MAC ve NNF de relatif getiriye devam 👍👏

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    MAC günü +1.76% kapattı (BIST +1.28%)

NNF +1,57%

twitter sitelerinden...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.