Sayfa 607/996 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Abi, bu malın altına yatan adamda uzlaşmaya gidecek de d....k olması lazım değil mi? Neye güveniyor inek şaban gibi bende de 5 as ulan mı dicek ne dicek ben çözemiyorum yalnız cok sert hareketler olacak onu bi tek anlayabiliyorum.

Memedabiyi dinler bırakırsak zarar etmeyiz.

Ama ne demişler, gemi limanda güvendedir ama geminin yapılış amacı bu değildir...
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben çözdüm olayı, sırtından şortcuyu dökmeye çalışıyor, dökemeyince şortlara karşılık mecbur long açıyor ve aps şişiyor olmalı. Bu filmin sonunda ya lönkcü pala pes edecek yada şortcular
    baksana adam yaptırımı bile tınlamıyor duymazdan geliyor, oysaki Geçen sene korona olucaz diye şırıl şırıl satan pala yaptırım geliyor ama satmıyor?
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Allah Rahmet etsin, bu adamı nereden hatırlıyorum diye düşündüm, Çeşme'de heykeli vardı galiba.
    Kendi yetiştirdiği bir arslanı varmış.

Bugünün arslanı alım satım tekniğini bilmek olabilir.

>>>>>

İlkini yapan son nonunuda yapar diyimmiki. Damarlardaki asil kana inanıyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi, bu malın altına yatan adamda uzlaşmaya gidecek de d....k olması lazım değil mi? Neye güveniyor inek şaban gibi bende de 5 as ulan mı dicek ne dicek ben çözemiyorum yalnız cok sert hareketler olacak onu bi tek anlayabiliyorum.

Memedabiyi dinler bırakırsak zarar etmeyiz.

Ama ne demişler, gemi limanda güvendedir ama geminin yapılış amacı bu değildir...

her limanda bekleyenim olacaksa gemiyi kim niye yaptiysa yapti limanda takilirim abi bu da benim bakis acim

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ne dion abi bırakalım mı şimdi? Tövbe mi edelim zirvede bıraktık mı diyelim diyorsun? Burakmak için iyi bir gün oldu özünde, bırakılmaz değil bırakılabilir. Zirvede bıraktım.

Adalar Vapuru kaçta geçiyor Taksim'de ?

Olmayan catsaa yi bekliyor millet niye Reuter trolledi diye hahahahaha

Kemal Sunal in mister dörtnal hesabı. Kemal Sunal trolleme nin kitabını ciltletmistir..

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    7.82 uzerinde kaldigi surece benim icin sorun yok , hedeflerimiz cok cok yukari
    Çanak assa kırılırsa ağlatır şelale şeklinde... Üstüne faiz tuzu attimi veladdallin amin..

Çok kişi anahtarı bırakacak her türlü görelim...

6. bırakın tabi abiler. marttan bu yana "en düşük" %50 endeks artışı var. viop'ta endeks üstü portföy artıran çok azdır.

7.  Alıntı Originally Posted by Koyuncu733 Yazıyı Oku
    İlkini yapan son nonunuda yapar diyimmiki. Damarlardaki asil kana inanıyoruz.
    "Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir." Mustafa Kemal Atatürk

Mutluluk ise;

“Kişinin yaşadıkça memnun ve mutlu olması için gereken şey, kendisi için değil, kendisinden sonra gelecekler için çalışmaktır. (…) Bir insan böyle hareket ederken ‘benden sonra gelecekler acaba böyle bir ruhla çalıştığımı bilecekler mi’ diye bile düşünmemelidir. Hatta en mutlu olanlar hizmetlerinin bütün nesillerce bilinmemesini tercih edecek karakterde bulunanlardır.” (M.K. Atatürk,1937,100 ve 1937,5-277)
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. 3. ceton yüzünden flat oldum.
    yoksa catsa kutsa hikaye. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 607/996 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •