Sayfa 606/996 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    dansöz dow artı kapatacak şrfsz pala
    dow da islem yapmak zordur.
    pandemi baslangicinda cebimdeki telefon kendine kendine 13 adet down short emri girmis normalde islem icin 2 tik gerekli hatta ilk tiklamayida kendi kendine yapmis elime aldim telefonu hemen emri iptal ettim ama vardir bir sey bunda diyerek 3 adet short acmistim . urkek davranmayip 13 adet short acsa idim gelir yaklasik 90bin$ olucakti sutten agzimiz cok yandigi icin cesaret edip 13 e tiklayamadim
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. 7.82 uzerinde kaldigi surece benim icin sorun yok , hedeflerimiz cok cok yukari
     Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    dolar çanak yaptı 8.03 ile .. 7,82 çanağın altına doğru geri geldi.. bakalım ne olacak çanak.. iptal mi kulp mu takıyores...

spiral trend şuan buralarda yaklaşık çanaksal açısal.. .
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

https://tr.sputniknews.com/amp/abd/2...mpression=true

Tasarıda, başkanın CAATSA kapsamında belirtilen 12 maddeden en az 5’ini uygulaması, yaptırımların "ithal edilen malları"*kapsamaması istendi.

*Bu mallar da "doğal*ya da insan eliyle yapılmış maddeler, imal edilmiş erzak ve bunlara ilişkin denetim ekipmanı"*şeklinde sıralandı.

Yaptırımların kaldırılmasının şartları*ise şu şekilde belirtildi:

"Başkan yaptırım uyguladıktan sonra 1 yıl içinde Kongrenin gerekli komitelerine, Türkiye’nin veya yaptırım uygulanan kişilerin artık S-400’leri veya bunların yerine herhangi bir Rus sistemini uhdesinde bulundurmadığını, Türk topraklarında Rus hükümeti veya şirketleri adına herhangi bir Rusya vatandaşının S-400’leri çalıştırmadığını teyit ettikten sonra, Türkiye’den Türk hükümetinin veya hükümet adına başka bir*tarafın S-400 veya onun yerini alabilecek bir sistemi tekrar edinmek için CAATSA’nın 231. bölümünün kapsamına girecek herhangi bir faaliyete girmeyeceğine dair taahhüt aldıktan sonra yaptırımları kaldırabilir."

Tasarının 159. bölümünde ise*yasalaşmasından sonra, 15 gün içerisinde Türk şirketlerinin yerine F-35 için parça üretecek ortakların tespit edilmesi ve gerekli işlemlerin başlatılması istendi.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Atma işte şu zehirli oku...

Dolduu dolduuu oyuncu değişikliği hakkımız da doldu hoca bitir hoca bitir bittik

Bu aps ne demek çözen hala yok sanırım? Sert hareket olacak dedik, oldu, süre de azaldı aps hala artmaya devam ediyor? Daha sert aşağı mı vuracak? Yukari çıktıkça lonk mu açıyor?

Pala ne yapmaktadır, nereye varmak istemektedir?
     Alıntı Originally Posted by Asal31 Yazıyı Oku
    Selam o şansız kişi benim 2000 kardan 1000 zarar ile günü kapattık az önce 153250 den sattım buradandanda sıkıysa çeksin bakalim 3000 puan.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Mehmet Sevki Guest
    abi tv de bu akşam birşey çıkmak zorunda değil deniyor. biz neyi bekliyoruz trollendik reuters tarafından Puhahahahaha.. veto edebiliyormuş.. 10 gün bekleniyormuşş ocağa sarkıyormuş vs. vs.

puahahhahaha içeriği bilmeden otobüs durağında vapur bekliyoruz emanukee...

reiz etiketi sök haber gelince takarız birşey çıkmayacağa benziyor puhahahaa

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ABD yönetimi Türkiye’ye Rusya’dan satın aldığı S-400 füze savunma sistemi nedeniyle kısa adıyla CAATSA olarak bilinen Amerika’nın Hasımlarıyla Yaptırımlar Yoluyla Mücadele Yasası kapsamında bir dizi yaptırım uygulamaya hazırlanıyor.

CAATSA uyarınca, ABD Başkanı’nın 12 yaptırım kaleminden en az beşini seçmesi gerekiyor. Bu olası yaptırım kalemlerinin bazıları kırılgan Türkiye ekonomisini etkileyebilecek sertlikte. Bazıları ise kişi ve kurumları hedef alan adımlarla sınırlı.

2017 yılında ABD Kongresi tarafından kabul edilen ve ABD Başkanı Donald Trump’ın imzasıyla da yasalaşan CAATSA kapsamında yer alan 12 yaptırım seçeneği şu şekilde:

Yaptırım kapsamına alınan kişi ve kurumlara ABD İhracat-İthalat Bankaları kredi desteği verilmemesi,

ABD’nin mal ve hizmet ihracatını durdurması,

ABD mali kurumlarından büyük miktarda kredi tedarik edilememesi. 12 aylık bir süre içinde toplamı 10 milyon doları bulan kredilerin tedarik edilmesinin yasaklanması,

Dünya Bankası ve Uluslararası Para Fonu (IMF) gibi uluslararası mali kurumlardan kredilerin bloke edilmesi

ABD hükümeti fonlarına sahip olan ya da ABD’nin doğrudan iş yaptığı mali kurumlara yaptırım uygulanması,

Yaptırım kapsamına alınan kişi ve kurumlarla ABD mal ve hizmetlerine ilişkin sözleşme yapılmaması,

Döviz üzerinden işlem yapılmasının yasaklanması,

ABD’nin yetki alanına giren banka ödemeleri ve para transferlerinin yaptırım kapsamına alınması,

Yaptırım kapsamına alınan kişi ya da kurumların ABD topraklarında gayrimenkul edinmesiyle ilgili işlemlerin yasaklanması,

ABD’deki kişi ve kurumların yaptırım uygulanan kişi ve kurumlarla sermaye veya borç alışverişi ya da yatırım yapmasının yasaklanması,

Yaptırım kapsamına alınan kişi ya da kurumlarla bağlantılı kurumsal yetkililere vize yasağı getirilmesi,

Yaptırım kapsamına alınan kişi ya da kurumların üst düzey görevlilerine yaptırım uygulanması.
    https://www.amerikaninsesi.com/a/caa...r/5696005.html

bu maddeler bizim icin cok da anlam ifade etmiyor. Uygun bir 5'liyi secer turup.

bizim mali piyasalarin uzerinde ki baski da boylece ortadan kalkar

7. Ne dion abi bırakalım mı şimdi? Tövbe mi edelim zirvede bıraktık mı diyelim diyorsun? Burakmak için iyi bir gün oldu özünde, bırakılmaz değil bırakılabilir. Zirvede bıraktım.
     Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    abi tv de bu akşam birşey çıkmak zorunda değil deniyor. biz neyi bekliyoruz trollendik reuters tarafından Puhahahahaha.. veto edebiliyormuş.. 10 gün bekleniyormuşş ocağa sarkıyormuş vs. vs.

puahahhahaha içeriği bilmeden otobüs durağında vapur bekliyoruz emanukee...

reiz etiketi sök haber gelince takarız birşey çıkmayacağa benziyor puhahahaa

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Atma işte şu zehirli oku...

Dolduu dolduuu oyuncu değişikliği hakkımız da doldu hoca bitir hoca bitir bittik

Bu aps ne demek çözen hala yok sanırım? Sert hareket olacak dedik, oldu, süre de azaldı aps hala artmaya devam ediyor? Daha sert aşağı mı vuracak? Yukari çıktıkça lonk mu açıyor?

Pala ne yapmaktadır, nereye varmak istemektedir?

Ben çözdüm olayı, sırtından şortcuyu dökmeye çalışıyor, dökemeyince şortlara karşılık mecbur long açıyor ve aps şişiyor olmalı. Bu filmin sonunda ya lönkcü pala pes edecek yada şortcular
    baksana adam yaptırımı bile tınlamıyor duymazdan geliyor, oysaki Geçen sene korona olucaz diye şırıl şırıl satan pala yaptırım geliyor ama satmıyor?
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 606/996 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •