Sayfa 126/996 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    İnsanlar pandemi den korktuğu için çocuğu erteliyorlar. Pandemi zamanında hastanede olmak istemiyorlar. Pandemi bitince farkı kapatırlar.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok Sayın Şahna,en azından bulunduğum ilçede her gün çatır çatır doğum oluyor,düşük tehditi,kürtaj vb. için gelenlerde cabası,sizin dediğiniz büyük şehirlerde belli bir kültür düzeyinin üstü insanlar için geçerli olabilir.

Ama yatak fakirin tek piyanosu.

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Başkentte doğal gazda basınç yok yada kalite düşük ısınamamıza rağmen yakılan gaz miktarı çok yüksek. Ocak aynı ayarda kısık şekilde yanıyor bazen demlik kaynıyor bazen kaynamıyor. Mavi renk azalıyor. Doğal gaz doğal kazık oluyor. Hisseden var mı?
    Aynı şeyi yaşıyor ama anlam veremiyordum. Bütün bakımları yaptırdım, geçen seneki derece bu sene yetmiyor.

Enerji şirketlerine para kazandırma seferberliği mi var diyorsunuz?

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Ama yatak fakirin tek piyanosu.

Anlamlandırmaya çalışırken beynim yandı. Nasıl yani? Bu cümleyi anlamaya çalışırken Kamsutra mı okumak lazım? Nedir bu yav

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Biden 'ın geleceğinin belli olmasıyla beraber ; reform sözleri paylaşıldı, Arınç nabız yokladı Bahçeli hadi lan ordan dedi .
    Israil'e elçi gönderip İran 'la atışmaya başladık ama Bahçeli bu defa parti kapatmaktan söz etmeye başladı.

Gündem mi meşgul ediliyor yoksa fikir ayrılığı mı var ?

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Biden 'ın geleceğinin belli olmasıyla beraber ; reform sözleri paylaşıldı, Arınç nabız yokladı Bahçeli hadi lan ordan dedi .
    Israil'e elçi gönderip İran 'la atışmaya başladık ama Bahçeli bu defa parti kapatmaktan söz etmeye başladı.

Gündem mi meşgul ediliyor yoksa fikir ayrılığı mı var ?
    Valla çok basit aslında anlamsmanız hayret, ama derin manalarda içermiyor değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

SON DAKİKA💥 Yabancı bir ülke destekli Hackerlar ABD Hazine Bakanlığına sızarak çok sayıda bilgiyi çaldı,

Bu gelişme üzerine ABD Ulusal Güvenlik Konseyi acil toplantıya çağrıldı (Reuters)

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bizim gibi Çin'den aşı alacak olan Brezilya'da halkın %si aşı olmayı reddediyormuş, bunların en az yarısı da Çin malı olduğu için reddediyormuş..

https://www.yahoo.com/news/vaccine-r...192833080.html
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 126/996 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •