Bizim iş kültürümüzlede ilgili sorunlar.
Prosedür oluşturmak. Onun adımlarını takip etmek, iş güvenliği ile ilgili ekipman yatırımı yapmak gibi konularda gerideyiz.
Merdiven kullanmak yerine doblo’nun tepesine çıkıp uçağa müdahale eden adam gördükten sonra ümidi kesmiştim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
alın size alt yapı problemi, çinden aşılar çelik tanklarda gelecek
baştan göstermelik 1-2 milyon flakonlu getirecekler sanki hepsi böyleymiş gibi algısı
sonrası için yandaşlar yurt dışında tırım tırım flakon doldurma makinası arıyor
bunun için 50 milyon flakon ve tıpa lazım lakin dünyada şu an karşılayacak üretici yok
tabii becerebilirlerse hiç bozulmadan ilacı flakonlara aktarıp ulaşımı yapılması lazım..
Tuvalet kağıdindan hallice maskeyi dağıtamayanlar bu işi mi yapacak....
Güldürmeyin beni...
Ya da güldürün...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Beyler bu dolar sürekli git gel yapmaya başladı oynar başlıklı oldu ve sıkıştı yukarıyi cok denemeye başladı galiba maaslarin netlesmesini bekliyor ;)
TUM O SANa ait olanlar aslında bana da ait
Son düzenleme : komutan logar; 14-12-2020 saat: 17:46.
Sıkıntı olmaz. A.K.Partisinin elit kaymak tabakasını düzgün aşılarsınız. Yandaş cahil tabakayı da artık olduğu kadar. Aşıyı düzgün yaptık yalanı atarsınız, nasıl olsa her yalana inanıyorlar. Geri kalan kısım mı, onları insan yerine koymuyorlar ki. Hepsi ölse üzülmeyi bırak, hainler-fetöcüler-bölücüler geberdi diye zil çalıp oynarlar.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri