Sayfa 973/1006 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Halkbank 32-90 arası 16,75
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Halkbank 32-90 arası 16,75
    Miktar nedir?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3. İçimizdeki İrlandalılar misali içimizdeki bankacılar kendilerini çok açık ediyor...

Size ucuz mevduat yok...

4. 2018 de ki duruma benzeterek uzun vadeli mevduat bağlamayı düşünen arkadaşlar acaba içinde bulunduğumuz durumu gözden kaçırıyor olabilirler mi ?
    O zaman mb rezervleri (+) idi şimdi (-) ve ekonomi biraz canlandığında ortaya çıkan cari açık sonucu ihtiyaç duyulacak döviz nereden bulunacak ?
    Döviz fiyatları nasıl dengede tutulacak düşük faiz ile ?

5. Viop teminat mk 14.93% günlük

6. Şimdi diyelim 1 yıllık mevduat yapsak stopaj oranı sıfır mı oluyor ?yoka sadece 31 marta kadar olan mevduatlara mı indirim var ?

7. ünlü menkul 16.50% günlük m+

8.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    2018 de ki duruma benzeterek uzun vadeli mevduat bağlamayı düşünen arkadaşlar acaba içinde bulunduğumuz durumu gözden kaçırıyor olabilirler mi ?
    O zaman mb rezervleri (+) idi şimdi (-) ve ekonomi biraz canlandığında ortaya çıkan cari açık sonucu ihtiyaç duyulacak döviz nereden bulunacak ?
    Döviz fiyatları nasıl dengede tutulacak düşük faiz ile ?
    dün satır aralarında portföy yatırımlarını çekmeliyiz dendi. ihtiyaç olunan döviz oradan ve aşıyla birlikte artacak turizm gelirlerinden diye düşünüyorum. şu an için caatsa yaptırım beklentileri de gerçekleşmiş oldu, bundan sonra bizim atacağımız adım söyleyeceğimiz söz önemli hale geldi.
    orada da tansiyonu düşürücü hamleler atılıyor. ben 2021 için kötümser değilim, belki de bilinçaltım, yeter bu kadar biraz da iyimser senaryo tarafına geç diyordur

Sayfa 973/1006 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •