Zor kağıt..16 üstü atamadı..sanırım yarın ak..kara belli olur..acaba yükseliş sonladı mı? Bakalım..
Zor kağıt..16 üstü atamadı..sanırım yarın ak..kara belli olur..acaba yükseliş sonladı mı? Bakalım..
Geçmiş olsun..Hocam bence hiç takılmamalı.. yaşam çok kısa..lanet olsun parası ..pulu..borsası diyip..arkaya bile bakmayı bu kumarhaneden uzaklaşmak en iyisi..herşey illüzyon.. kazanç ne? Kazanma ne?beyinde hep hormonların meydana getirdiği haz..boş işler..degmez sağlığınız önemli..
Rtalb i gördünüz mü, en sonunda bu gün son dk. larda tabanda yaptırdılar. Bu bile iyi niye biliyormusunuz spek gelmeyin yeter lan diyor k.y. hala tradenin kurbanı ediyor kendi kendini.! Aslında Rtalb a ilk girdiğim hafta çözdüm ben bunu ve bu yüzden argo konuştuğumdan 2,5 gün hissenet ten ceza aldım.
Ama aynı şeye bende aldandım. İlgi, merak işte güçlü duygular ve spek aynen en ideal biçimde bunu kullanıyor!
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Spek grubu aldıysa kağıt niye düştü bu gün ya? Canına yandımın o zaman takası falan niye bu kadar takip ediyorum ben ?
https://ankahaber.net/haber/detay/bo...em_yapti_23748
Rta cılar eylem yapmış helal olsun aynen katılıyorum fakat bize yada onlara faydası olurmu, hiç sanmıyorum.. YTD.
10 gün içinde selec asi da iş aldığı kesinlesek, çünkü ayın 25 de çin aşısı sağlık personeline ve kamu personeline yapılmaya başlanacak,Turkcell'e yaptığı anlaşma sanki bu aşı işinde var gibi,bakalım sonuç ne çıkacak.
İnşallah hayırlısı olur.
Yer İmleri