Herkese nacizane uyarım:
Kardeşim her gün buraya yazmak zorunda değilsin.
Forum ne kadar sakinse o kadar iyidir bir hisse için. Benim en büyük indikatörümdür.
Çok dillenen hisse yükselmez. Sana bana ona sattırmadan götürmezler. Birileri kaybedecek ki birileri kazansın.
Borsaya girişim 2003... Kartonla 140 larda tanıştık, 10 sene aldık sattık, aldık sattık, ilişkiyi hiç kesmedik, bugünlerin geleceğini biliyorduk emindik. Köşedeki simitçi bile kartonu konuşurdu. Sattık unuttuk bikaç yıl geçti, aha sonuç ortada...
Bu hep böyledir.
O yüzden kazanmak mı yoksa ''ben demiştim'' ci mi olmak istiyorsunuz ona karar vermelisiniz.
Saygılar...
Yazdıklarımın hiç birisi yatırım tavsiyesi değildir. Uzman değilim, sadece kendi fikirlerimi paylaşıyorum...
Aşı maşı..hikayesıyle milleti iyi mallandırıp .. aşağıya bastılar..yazık hemde çok yazık..
Rtalb ın 64 zirvesinden sonra ne olduğuna bakın BIST in 3.5 aylık özetini görün. ! İstisnalar hariç bu yeni spek tarzı direkt k.y. yı hortumlama tarzı ! Kazandıgım kağıttan sonra ben nerden girdim rtalb a ya ?! Hayatımın kazancı ve zararı.. rtalb dahil 2 kağıtta 3 5 ayda kazandıgımın 4te 3 ünü geri verdim. ;
Sarky daki sağlamci "profesyonel "arkadaşlara beni sorun ben ne demisim onlar ne demiş ve ne olmuş??!
Bu arada istisnalar kaideyi bozmaz kaidesinide unutmayalım .. ! YTD.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bu Hisse de olanlar hapı yuttu..!..
Ezelbayraktar, Günlerce RTA Forumunda burva burva diye reta ile burva/burcelik kıyaslama yaparak kafa ütüledi... Şimdi de selec forumunda reta reta diye selec ile retayi kıyaslamaya başlamış..40 gün 40 gece roman yazar artık.. işiniz zor vallaha..;-)))
Bir kağıtta yanlış yaptığımda birisi beni iki kere özelden uyarırsa ona minnet duyar hatta teşekkür ederdim.
Ama her insan malesef böyle davranmıyor.
teşekkürü bırak sen bu işten anlamazsın tepkisi ve hakaretle karşılaşıyoruz.
İnşallah herşey herkesin gönlüne göre olur.
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Yer İmleri