Sayfa 284/1003 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İkinci el piyasa fiyatını doğrudan etkileyen CDS olduğu için öyle oluyor.
    CDS düşer 2. el artar
    CDS yükselir 2.el düşer.

Yani bu iş CDS'lere göbekten bağlı.
    Evet dediğiniz şekilde oluyor ama cds ile açıklayınca faiz kavramı işin içine giriyor ve kafalar karışıyor. Belki basitçe eurobondun ikinci el fiyat değişimi ile açıklamak daha anlaşılır olur diye düşündüm.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Piyasa mevduatında şu anda en yüksek kaç civarı hocam ? Siz takip ediyorsunuz.
    Nkolay 18,50 gecelik...

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Piyasa mevduatında şu anda en yüksek kaç civarı hocam ? Siz takip ediyorsunuz.
    Şu an %17 var.
    Stopaj %5
    Öyle olunca net 16,15, günlük net %0,045'e geliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Nkolay 18,50 gecelik...
    Nkolay'ı %15'lik stopaj kötü etkiliyor.
    Net 15,72, günlük net 0,042'ye geliyor.
    Ama günlük olarak şimdilik idare eder.

5. Epey artmış piyasa faizi, ppfler neredeyse çöp olmuş, hiç ayak uyduramadılar. En iyi ppf'ler MK 14.5-15'te kaldı.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Epey artmış piyasa faizi, ppfler neredeyse çöp olmuş, hiç ayak uyduramadılar. En iyi ppf'ler MK 14.5-15'te kaldı.
    SUA ve SUC izahname değişikliğnden sonra, fonların getirisinde ve stratejilerinde bir değişiklik gözlemlediniz mi.

Bir de az riskli sua T2 iken daha riskli suc niçin T1
    sua yabancı hisse de var diyor fark ondan mı acaba?
    Ben anlam veremedim bu farka.
    Siz ne düşünüyorsunuz

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    SUA ve SUC izahname değişikliğnden sonra, fonların getirisinde ve stratejilerinde bir değişiklik gözlemlediniz mi.

Bir de az riskli sua T2 iken daha riskli suc niçin T1
    sua yabancı hisse de var diyor fark ondan mı acaba?
    Ben anlam veremedim bu farka.
    Siz ne düşünüyorsunuz
    Henüz bu üç fonun sua , sub, suc 'un günlük portföy değişimlerinde rutin dışında bir fark gözlemlemedim, izahname riskleri değişmesine rağmen. önümüzdeki günlerde daha net anlaşılır.
    Takas likit süresi yabancı varlıklardan dolayı evet , yabancı enstrüman girer girmez muadil fonlara +1 fazladan geliyor. suc'da yok sua'a yabancı hisse var bir miktar biliyorsunuz. dediğiniz gibi.
    Bence portföy içerikleri etkilenmeyecek, zaten içinde bunca yatırımcı varken, başka yöne kayacaklarını düşünmüyorum. ( gerçi bunu yapanlarda oldu, eib çok riskliden epey az riskliye, ıpb çok az riskliden çok riskliye kaydı )
    Mevzuat anlamında anlayamadığım bir takım gerekliliklerden dolayı yaptılar o değişikliği. Her risk grubu için farklı rasyolar tutturulması falan isteniyor, onlar için sanırım.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    İnteraktif mecrada (twetter, youtube vb (iyi gelir dışında)) yatırım fonlarına yönelik güvendiğiniz takip edilmesinin faydalı olabileceğini düşündüğünüz hesaplar, siteler hangileri acaba ?
    Twitter da
    * yfonlar
    * fonvefon

başka da kayda değer Twitter da fonlar üzerine hesap yok ya da ben bilmiyorum. Öneriler olursa ben de sevinirim.

Sayfa 284/1003 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •