Sayfa 977/1006 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by ufo361 Yazıyı Oku
    2019 yılında faizlerde net 22-23 gibi faizlerden yıllık bağlayan bağladı...o zamanda faizler asla düşmez bu faizler yetmez net 30 faiz olmadan asla yıllık bağlamam asarım keserim dendi sonrasında faizler hüsrana uğradı...bir tabak çorba faizine muhtaç haline gelindi...herşey çok çabuk unutuluyor...dünkü durumla şimdiki durum çok farklı döviz rezerveleri tükendi deniyor...ben bu masalı 30 yıldır dinlerim..özelliklede olan hep faiz yoldaşlarıma olmuştur...sürgün yemiştir...demek istediğim hırs hep fazlasını ister....ama kazanan hep nefsini terbiye edebilen olmuştur....dün neyse bugünde faizde olacak odur....esnafa işçiye ona buna devlet korona sebebiyle yüklü para yardımı edecek...önümüzde nisanda emekli bayram ikramiyeleride hibe edilecek...devlet yüksek faizle çok uzun devam edemez...ilk fırsatında darbeyi vuracaktır....bankalarda meraklı değildir faiz üstüne faiz vermeye...sonuçta onlarda ucuz para ve ucuz faiz peşinde....son olarak topa vurmadan önce barajın açığını iyi görüp gole çevirmek önemlidir....

Chucky.......................yeşil parkalı cadde bebeği
    Chucky üstad 2019 Haziran'da seninle birlikte Vakıfbank tan enflasyon endeksli yıllık bağlamıştım ve getirisi iyi olmuştu,bu süreçtede bir miktar yıllık bağlamak istiyor uygun zamanı kolluyorum, sizin ön görünüz benim için önemli , doğru gün geldiğinde bizide bilgilendirirseniz sizinle beraber hareket etmek isteriz.

2. Ağbal: Gerekirse parasal duruşumuzu daha da sıkılaştıracağız
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, 2021 Para ve Kur Politikası metninin sunumunda sıkı para politikası ve enflasyonla mücadele vurgusu yaptı. Ağbal, "Enflasyona ilişkin yukarı yönlü riskler 2021 yılında para politikasının sıkı ve kararlı bir duruş sergilemesini zorunlu kılmaktadır. Gerekirse parasal duruşumuzu daha da sıkılaştıracağız" ifadelerini kullandı.

https://www.bloomberght.com/agbal-da...sunumu-2270727

Mb baskani konusuyor.guven veriyor.sıkı durus devam edecek diyor.tek faiz olacak diyor.bunlar olumlu.enflasyon hedefine ulasicaz diyor.

4. uzun vadeciler için

2021 yılı sonu için yüzde 9,4 hedefine ulaşma kararlılığı içindeyiz.

dimiş ağbal

5. Faizler 2021de yüksek kalacaksa erken seçim beklerim ben millet faizden çok dolar kuruna bakıyor,10 güne göreceğiz ne kadar sıkılar

6. pencereyi koridoru da kapatmışlar hadi hayırlısı artık haftalık takip edeceğiz.

7.  Alıntı Originally Posted by ufo361 Yazıyı Oku
    2019 yılında faizlerde net 22-23 gibi faizlerden yıllık bağlayan bağladı...o zamanda faizler asla düşmez bu faizler yetmez net 30 faiz olmadan asla yıllık bağlamam asarım keserim dendi sonrasında faizler hüsrana uğradı...bir tabak çorba faizine muhtaç haline gelindi...herşey çok çabuk unutuluyor...dünkü durumla şimdiki durum çok farklı döviz rezerveleri tükendi deniyor...ben bu masalı 30 yıldır dinlerim..özelliklede olan hep faiz yoldaşlarıma olmuştur...sürgün yemiştir...demek istediğim hırs hep fazlasını ister....ama kazanan hep nefsini terbiye edebilen olmuştur....dün neyse bugünde faizde olacak odur....esnafa işçiye ona buna devlet korona sebebiyle yüklü para yardımı edecek...önümüzde nisanda emekli bayram ikramiyeleride hibe edilecek...devlet yüksek faizle çok uzun devam edemez...ilk fırsatında darbeyi vuracaktır....bankalarda meraklı değildir faiz üstüne faiz vermeye...sonuçta onlarda ucuz para ve ucuz faiz peşinde....son olarak topa vurmadan önce barajın açığını iyi görüp gole çevirmek önemlidir....

Chucky.......................yeşil parkalı cadde bebeği
    Çaki iyi güzel söylüyorsun da bu şartlar altında enflasyon nasıl kontrol altına alınacak?

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Çaki iyi güzel söylüyorsun da bu şartlar altında enflasyon nasıl kontrol altına alınacak?
    Tek yolu kuvvetli bir resesyon ve düşük büyüme. Alım gücünün zayıflatılması ve bunun enflasyonu baskılaması.

Bunun dışında çözüm göremiyorum.

tek çelişki bu durumun polilitik ajanda ile uyumsuz olması. Zira bu tedbirler minimum 2-3 yıl uygulanmak zorunda.

Böylelikle de Haziran 2023 seçimleri tehlikeye giriyor.

Poltikacı için çok büyük bir açmaz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 977/1006 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •