Sayfa 807/996 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    10 yıldır aktif piyasada batıyorum

abi bu kadar Büyük bir eksi rezerv a dan z ye herkesin duyduğu bildiği bir tren görmedim...

tüm ülkeyi trene bindirdiler..

Tasarruf sahibi vatandaşı çok küçümsuyorsun, vatandaş dth hesabının yada yastik altindaki parasinin zekatını bistteki kumarhaneye verse yabancının yaptığı etkiden daha büyük olur. Şunu anlamak lazim biz burda 40 kişiyiz hepimiz birbirimizi biliriz. Tasarruf sahibi vatandaşın borsa diye bir derdi hiç olmadı belkide önümüzdeki 50 yılda da hiç olmayacak. Tasarruf sahibi vatandaş alır dolarını altınını işine bakar.

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    dolar short açsın algılarla oynasın doları düşürsün bu yolla olmuyo mu öyle
    Öyle de kafaya yediler ya seninKiler etma metin68..

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Tasarruf sahibi vatandaşı çok küçümsuyorsun, vatandaş dth hesabının yada yastik altindaki parasinin zekatını bistteki kumarhaneye verse yabancının yaptığı etkiden daha büyük olur. Şunu anlamak lazim biz burda 40 kişiyiz hepimiz birbirimizi biliriz. Tasarruf sahibi vatandaşın borsa diye bir derdi hiç olmadı belkide önümüzdeki 50 yılda da hiç olmayacak. Tasarruf sahibi vatandaş alır dolarını altınını işine bakar.
    e haklı vatandaş temettü vermeyen şirketler bedelli arttıranlar 100 lira fiyata 20 kuruş temettü verenler nesini alsın para bağlasın vatandaş anca bizim gibi sazanlar
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4. sabah ucuz kaldı diye thyao girmiştim şansıma

5. Arkasın da 8.000 point con füzesi ile dolaşıp hala millete laf atmaya çalışıyor ya bayılıyorum

hisse.net ar$iv VS. üç be$ yalancı iftiracı forum müsvette $eysileri )..

Bayılacan tabi, daha neleer neler...

7. yav eksi rezerv o ka kötü bişey değilmiş aslında hatta yararlı belkide baksana zirvelerdeyiz peki ameriga avrupa bu kadar parasal genişlemeye gitmeseydi nedeceğüdük bulurduk bi yolunu bizim coğrafi konumumuz çok önemli he ya ırakın değil iranın değil suriyenin değil mısırın değil bizimki önemli hemde ne biçim önemli cari açık da önemsiz çünkü cari açık olmasa büyüme olmaz özetle mektepte öğretilenlerin hepsi çöp gerçekleri tarih yazar tarihi de piyasalar
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    e haklı vatandaş temettü vermeyen şirketler bedelli arttıranlar 100 lira fiyata 20 kuruş temettü verenler nesini alsın para bağlasın vatandaş anca bizim gibi sazanlar
    ?? Bi gayret desteklediğin a.k.partisinin eserleri.. Enj0y it madem..

Sayfa 807/996 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •