Sayfa 809/996 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yıl sonuna kadar tutucaklar Mehmet abi bi o kaatla bi bu kaatla derken sene bitecek 2021 güm güm
    neyse devam bugün gitmedi artık kısmet yarına yarın bakarız varlık foncular olarak adios

bizimde yüzümüz gülecek elbet

2. Herkes inandığı inanmak istediği gibi pozisyon alıyor. Yabancı girişi var diyelim. Yabancı bu şartlarda yp cinsinden tahvil yada yp faize verir. İşçi çıkarmak yasak, yasal takibe almak 3*6 ay sürekli uzuyor. TÜİK verileri bir alem. Bu sistem de damadı başa getirmişsin rezerv boşalmış. Senden habersiz olmuşsa bu ikisi niye mahkeme önünde hesap vermiyor. ABD ile güven sorunumuz var. Biden den sıkıntı gelmeyecek olsa RTE bu kadar temizlik yapmaz.

pala yukarı gidecekse bile 1500 lere bir çubuk çekmesi lazım gelir..her iki taraf içinde hayırlı olur..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Kırmızılı ve dAHi kısıklı eksili makaslıda ekrana bi garipçe bakanlar olacaktır el-mahkum..
    şort kontratlar tamam mı yoksa daha şortlayacan mı ağam....

5.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Yüklü miktarda Garan , Yapı Kredi , Tüpraş alan varsa aramızda candan tebrik ederim kısa zamanda müthiş paralar kazandılar...
    o dediğini bu forumu okuyupta yapabilen yok tur..!!!
    baksana sen bilenem ayu olmuşsun daha ne diyem..!!

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yıl sonuna kadar tutucaklar Mehmet abi bi o kaatla bi bu kaatla derken sene bitecek 2021 güm güm
    Bundan önce ki ayinin saldırısı böyle beklenti varken gelmişti. Benjamin boyuna kafayı kaldırıp duruyor.

7. 4 ceton attım bakalım bunları da yutacakmı pala
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    neyse devam bugün gitmedi artık kısmet yarına yarın bakarız varlık foncular olarak adios

bizimde yüzümüz gülecek elbet
    Yağmurlu havada su bile yok, bugünün sanslı kaadı Pegasus muş, sektör olarak ta thy az bişii etkilendi. çıkmaz demeyin şansınızı deneyin, yarın ki sanslı kaat sizinki olabilü
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 809/996 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •