-

Originally Posted by
Tinaz
Nerden bilelim, biz deprem uzmanimiyiz ?

Deprem uzmanıda bilemez zaten, bilimsel bir görüş sormuyorum.
Şili plakaların birleştiği yerde, üstüne güneş tutulmasıda olunca olurmu diyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
MedwiG
Ağbal: Bankalara sağlanan swap imkanı kademeli olarak azaltılabilir
rezerv yok, yabancı yok, dolarizasyon bolken nasıl olacak bu dediği? dolar mı basacağız
ytd..
-
Doları basan bastı zaten hocam
Basanlarda da ufak ufak korku başlamış, 12 Aralık 2020 sayısı,Sayfa 15 okunmalı
-
Youtub Türkiye temsilcisi atayacakmış. Artık gerçekten inanmaya başladım bir şeyler olacağına. Hayırlısı bakalım. Emekli maaşlarına zam isterük.
-

Originally Posted by
ressam
Youtub Türkiye temsilcisi atayacakmış. Artık gerçekten inanmaya başladım bir şeyler olacağına. Hayırlısı bakalım. Emekli maaşlarına zam isterük.
Para’nın romantizimi olmaz. İşin ucunda para varsa hepsi hoplaya zıplaya gelecek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
ressam
He valla zam isterük..
-

Originally Posted by
things
Doları basan bastı zaten hocam
Basanlarda da ufak ufak korku başlamış, 12 Aralık 2020 sayısı,Sayfa 15 okunmalı
japonlar fed'in uyguladığı QE'yi 20 yıldır yapıyor hala enflasyonist etki yaratamadılar..?
millet hala fed'in para bastığını zannediyor, ecb de aynısını yapıyor sonuç deflasyon..!!
-

Originally Posted by
adanalı
Değerli arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum. Bu hükümetin devalüasyon yapma ihtimali var mı? Ya da bunu yapmak ne kadar mantıklı?
serbest piyasa ekonomisinde devalüasyon diye bir kavram mı var.zaten piyasa bi şekilde devalüasyon yapıyor.öyle bir gecede yüzde60 devalüsayon diye bişey bekleme.ne zaman oldu ki 20 yılda
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri