Sayfa 155/996 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Nerden bilelim, biz deprem uzmanimiyiz ?
    Deprem uzmanıda bilemez zaten, bilimsel bir görüş sormuyorum.
    Şili plakaların birleştiği yerde, üstüne güneş tutulmasıda olunca olurmu diyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ağbal: Bankalara sağlanan swap imkanı kademeli olarak azaltılabilir
    rezerv yok, yabancı yok, dolarizasyon bolken nasıl olacak bu dediği? dolar mı basacağız
    ytd..

3. Doları basan bastı zaten hocam
    Basanlarda da ufak ufak korku başlamış, 12 Aralık 2020 sayısı,Sayfa 15 okunmalı

4. Youtub Türkiye temsilcisi atayacakmış. Artık gerçekten inanmaya başladım bir şeyler olacağına. Hayırlısı bakalım. Emekli maaşlarına zam isterük.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Youtub Türkiye temsilcisi atayacakmış. Artık gerçekten inanmaya başladım bir şeyler olacağına. Hayırlısı bakalım. Emekli maaşlarına zam isterük.
    Para’nın romantizimi olmaz. İşin ucunda para varsa hepsi hoplaya zıplaya gelecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Youtub Türkiye temsilcisi atayacakmış. Artık gerçekten inanmaya başladım bir şeyler olacağına. Hayırlısı bakalım. Emekli maaşlarına zam isterük.
    He valla zam isterük..

7.  Alıntı Originally Posted by things Yazıyı Oku
    Doları basan bastı zaten hocam
    Basanlarda da ufak ufak korku başlamış, 12 Aralık 2020 sayısı,Sayfa 15 okunmalı
    japonlar fed'in uyguladığı QE'yi 20 yıldır yapıyor hala enflasyonist etki yaratamadılar..?
    millet hala fed'in para bastığını zannediyor, ecb de aynısını yapıyor sonuç deflasyon..!!

8.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum. Bu hükümetin devalüasyon yapma ihtimali var mı? Ya da bunu yapmak ne kadar mantıklı?
    serbest piyasa ekonomisinde devalüasyon diye bir kavram mı var.zaten piyasa bi şekilde devalüasyon yapıyor.öyle bir gecede yüzde60 devalüsayon diye bişey bekleme.ne zaman oldu ki 20 yılda

Sayfa 155/996 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •