Sayfa 836/996 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Eyvallah. 18 sene stratejik planlama yaptım (3 sene önce kendimi emekli ettim). operasyoncular pek sevmezdi beni..bu yüzden bakış açısı, büyük resim vs bu işlerde fena sayılmam ama operasyondan da anlamam..trade vs beceremem mesela, kısa vade de aynı şekilde...zaten esas başlığım beyaz yaka yatırım koçluğu, bakış açımı orada daha iyi yansıtabiliyorum.

bu arada, twitter dan da takipleşelim
    SİZİN BEYAZ YAKAYI KİTAP okur gibi okudum hocam emek çok o yüzden ama ben o disiplini çok sağlayamadım sasa dışında ..!!!
    ama analiz yapıp trading wieve attım neler kaçırmışım..!! ah ah.. o yüzden emekçilere emeği bizden saygılarım la
    oyunagelenadam twiteer adım sizi takip ediyorum twit olduğunu bilmiyordum..!!

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ve 9.64....
    ne oldu şimdide 64 tenmi şeyittirdik. bunu teknik yokta o yokta bu yokta diyen akıllılar için alıntılıyorum. şimdilik ama

3. log da hedefe gelmedi ama lineer 138 lerde bitmişti..
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    yarış arabası bist lineeri tamamladı..
    sıra log grafikte..
    duman çıkartarak gidiyor..
    log da hedef 147 ; yükselen tepeler direnci..
    sonra 100-105 ; yükselen dipler desteği (orta vade potansiyel hedef)

4. conses sus bayma tebrık afıyet olsun sana gereksız baskılara bırçok kısı gıbı şahıt oldum.yuregınden dolayı tebrık etmezsem haksızlık olurdu.

5. benim kumarım biter ağalar.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    SİZİN BEYAZ YAKAYI KİTAP okur gibi okudum hocam emek çok o yüzden ama ben o disiplini çok sağlayamadım sasa dışında ..!!!
    ama analiz yapıp trading wieve attım neler kaçırmışım..!! ah ah.. o yüzden emekçilere emeği bizden saygılarım la
    oyunagelenadam twiteer adım sizi takip ediyorum twit olduğunu bilmiyordum..!!
    Sen ne anlıyosun ki emekten ??..

7.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    conses sus bayma tebrık afıyet olsun sana gereksız baskılara bırçok kısı gıbı şahıt oldum.yuregınden dolayı tebrık etmezsem haksızlık olurdu.
    Kavursun üüüle tebrik edecem bende,
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    conses sus bayma tebrık afıyet olsun sana gereksız baskılara bırçok kısı gıbı şahıt oldum.yuregınden dolayı tebrık etmezsem haksızlık olurdu.
    Eyvallah, bilmukabil viopva..

Sayfa 836/996 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •