-

Originally Posted by
*Bozkurt
Bu bizonların boynuzunu kırsa kırsa Mehmet abi kırar, o da izliyor ama dayanamaz bi gün masaya oturur

abi hulk a bakiyorum ben onay görüntüsü var inşallah onaydır yoksa anahtarı alırlar adamın...buradan şelale başlarsa nası olacak kağıtlar gidemedi üstüne şelale mi yiyecekler..
-
50 bine 1 kontrat da da 10 kontratta aynı kaldıraç.
Yoksa 10.000 viopta 40.000 evde diye kendimizimi kandıralım. Kaldıraç sabit.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
-
onay ı aldığımızı farz sayarsak huber beklemeye devam ediyrum pist başında
diğer kağıtlar içün bişey diyemem çinki bakmıyorum.. kalkış içün onayı aldıysak moturları ateşleyelim
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Bu bizonların boynuzunu kırsa kırsa Mehmet abi kırar, o da izliyor ama dayanamaz bi gün masaya oturur

nedense insanlar borsa eleştirisine asla tahammül edemiyor. istersen yanılıyosun diye bi dene.. halbuki ne varsa doğruyu söyleyince. olmuyorsa olmuyor olabilir.. bunu deyince bir yerimiz eksilmeyecek. ama asla kimse çizilmeye gelmiyor. ama zaten desende demesende burdan kabak gibi gözüküyor
-
hamdolsun ben dayanamadım1551 ortalamayla bayım nasııı bı sabır sendekı anlatsanda faydasını gorsek
-

Originally Posted by
karar_anı
nedense insanlar borsa eleştirisine asla tahammül edemiyor. istersen yanılıyosun diye bi dene.. halbuki ne varsa doğruyu söyleyince. olmuyorsa olmuyor olabilir.. bunu deyince bir yerimiz eksilmeyecek. ama asla kimse çizilmeye gelmiyor. ama zaten desende demesende burdan kabak gibi gözüküyor

Profesyonel olan adam zaten elini belli etmez, yön belirtmez,şu olursa bu olur orda tutunur sa burası direnc olur şu destek kırılırsa bu olur diyerek geçiştirir.
Hâlbuki
kendi düşüncesini ve fikirini yazsa daha fazla mutlu olur.
-
Benim anladığım
merkez ,dövizleri satın ben alacam diyor.
-

Originally Posted by
gundwane
Badem style çöküş nedir nasıl başlar..
Nasıl biter..
Çöküş içindeki hareket dinamikleri..
İyi bilmek lazım bu mevzuları..
tebrikler başkan güzel tespit
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz