Sayfa 842/996 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu bizonların boynuzunu kırsa kırsa Mehmet abi kırar, o da izliyor ama dayanamaz bi gün masaya oturur
    abi hulk a bakiyorum ben onay görüntüsü var inşallah onaydır yoksa anahtarı alırlar adamın...buradan şelale başlarsa nası olacak kağıtlar gidemedi üstüne şelale mi yiyecekler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,177
    Blog Entries
    1
    50 bine 1 kontrat da da 10 kontratta aynı kaldıraç.
    Yoksa 10.000 viopta 40.000 evde diye kendimizimi kandıralım. Kaldıraç sabit.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Mehmet Sevki Guest
    onay ı aldığımızı farz sayarsak huber beklemeye devam ediyrum pist başında diğer kağıtlar içün bişey diyemem çinki bakmıyorum.. kalkış içün onayı aldıysak moturları ateşleyelim

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu bizonların boynuzunu kırsa kırsa Mehmet abi kırar, o da izliyor ama dayanamaz bi gün masaya oturur
    nedense insanlar borsa eleştirisine asla tahammül edemiyor. istersen yanılıyosun diye bi dene.. halbuki ne varsa doğruyu söyleyince. olmuyorsa olmuyor olabilir.. bunu deyince bir yerimiz eksilmeyecek. ama asla kimse çizilmeye gelmiyor. ama zaten desende demesende burdan kabak gibi gözüküyor

5. hamdolsun ben dayanamadım1551 ortalamayla bayım nasııı bı sabır sendekı anlatsanda faydasını gorsek

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    nedense insanlar borsa eleştirisine asla tahammül edemiyor. istersen yanılıyosun diye bi dene.. halbuki ne varsa doğruyu söyleyince. olmuyorsa olmuyor olabilir.. bunu deyince bir yerimiz eksilmeyecek. ama asla kimse çizilmeye gelmiyor. ama zaten desende demesende burdan kabak gibi gözüküyor
    Profesyonel olan adam zaten elini belli etmez, yön belirtmez,şu olursa bu olur orda tutunur sa burası direnc olur şu destek kırılırsa bu olur diyerek geçiştirir.
    Hâlbuki
    kendi düşüncesini ve fikirini yazsa daha fazla mutlu olur.
    Hamdım Piştim Yandım

Benim anladığım
    merkez ,dövizleri satın ben alacam diyor.

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Badem style çöküş nedir nasıl başlar..
    Nasıl biter..
    Çöküş içindeki hareket dinamikleri..
    İyi bilmek lazım bu mevzuları..
    tebrikler başkan güzel tespit

Sayfa 842/996 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız