Sayfa 162/996 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    sayın Achiles,

5. dalga sonu için tahmini zaman aralığı düşünceniz nedir?

Selamlar
    Çok fazla alternatif var. Ben bu grafiğe katılmıyorum, flat diyorum. (DXY bir ara zirve yapacak, flat bir 4 e yukarı düzeltecek, o arada USDTRY de 8.15-8.35 hareketi yapacak gibi, kabaca bence)

Gerçi üyeliğimi sonlandırdım ama, şurada çalışmalarım var. Sorunuzun cevabı 1 yıl gibi..

DXY nin durumu, ülke ölçeğinde yabancı para girişi, dış politikadaki gelişmeler...hepsinin bileşkesi bu senaryolardan birini oluşturacak..kısaca gelecek ön görülemez, ama bazı yol haritaları belirginleştiğinde tespit edilebilir gibi bir yaklaşım..YTD

https://tr.tradingview.com/chart/USDTRY/7ZLF1PBV/

https://tr.tradingview.com/chart/USDTRY/bjFu4vUY/

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Yakında hdp'ye alternatif parti kurdurulacakmış malum şahıs tarafından, barzani destekli. Bu yüzden artk medyada aşağıdaki haberleri sık sık görürüz herhalde..

https://www.borsagundem.com/haber/pk...atisma/1537361
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    altından güzel kazanacaktım dolar az gitseydi onsta şubat sonuna kadar 2.200-2400 beklentim sürüyor doalrda destek verse güzel olacak
    Başkan , bu kelimeye hep alerjim olmuştur. Sınıf başkanı, site yönetim kurulu başkanı, daire başkanı, kooperatif başkanı ( en çok da buna ) , parti başkanı ve nihayet devlet başkanı....... İnsanlar neden bir başkana gereksinim duyarlar ? Sürüye çoban misali... Çoban sürüsünü gözü gibi korur. Tüm geçim kaynağı sürüdür. Peki bizim bu başkanlar neden maiyetlerini korumuyorlar ?

Ayhan bey, dolarda yükseliş kaçınılmaz diye başlık açıyorsun ama sessizce altın alıp, bu başlığı uzaktan seyrediyorsun. ))

Sizin altınlar ons olarak yükselse bile bizim başlığa gelerek - dolar duasına - katılmanız gerekecek.

başlığınızı sahipsiz bırakmayınız, naci bey ekranda önündeki slaytları bile okuyamıyor. yaşlılıktan mı, konuya hakimiyetsizlikten mi bilemem . Ben ve başlık ahalisi artık sizi ekranda görmek istiyoruz.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Başkan , bu kelimeye hep alerjim olmuştur. Sınıf başkanı, site yönetim kurulu başkanı, daire başkanı, kooperatif başkanı ( en çok da buna ) , parti başkanı ve nihayet devlet başkanı....... İnsanlar neden bir başkana gereksinim duyarlar ? Sürüye çoban misali... Çoban sürüsünü gözü gibi korur. Tüm geçim kaynağı sürüdür. Peki bizim bu başkanlar neden maiyetlerini korumuyorlar ?

Ayhan bey, dolarda yükseliş kaçınılmaz diye başlık açıyorsun ama sessizce altın alıp, bu başlığı uzaktan seyrediyorsun. ))

Sizin altınlar ons olarak yükselse bile bizim başlığa gelerek - dolar duasına - katılmanız gerekecek.

başlığınızı sahipsiz bırakmayınız, naci bey ekranda önündeki slaytları bile okuyamıyor. yaşlılıktan mı, konuya hakimiyetsizlikten mi bilemem . Ben ve başlık ahalisi artık sizi ekranda görmek istiyoruz.
    başlığın en başında yazdım 10 numara bi topik olsun topiği bırakacağım diye
    naci bey konulara net hakimdir. o konuda sıkıntı yok
    sanırım gözlük numaralarını değiştirmesi yeterli olacaktır.
    başkanlık bana yıllar önce kurmuş olduğum şemsiye sevenler derneğinden kalma bi ünvandır
    10 yılı geçkindir kullanırım
    diğer başkanlıklar gibi avantası çalması çırpması olan bi başlknlık değildir
    kimseyede hönkürecek bi unvanım yok kendi, kendime bi başkanlığım var
    reha gayanın dediği gibi çakma başkanlık bizimkisi
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    başkanlık bana yıllar önce kurmuş olduğum şemsiye sevenler derneğinden kalma bi ünvandır
    ünvanı eksik yazmışsın herkez bilmez eskiler hariç
    çakma rallici fos başgan

6. bu arada şemsiye severler dernegi üyesi olarak basganın her daim yanındayız

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

Bu kadar da gönlü bol, mütevazi bir başkan olunmaz ki. Başkanların yancıları olur, hemen saldırırlar. Kurtlarını üzerine salarlar. Hakikaten şu 10 meselesi çok güzel bir hedefmiş. Youtubırlar da 10-14- en son uzan 20 hedef verdi. bakalım başlık nöbetçisi olarak takip edeceğiz.

Sizi seviyor ve takılıyoruz Ayhan bey. umarım üzmemişimdir. Aksiyon olmayınca böyle oluyor.

Aysun Kayacı hiç lâfı uzatmayıp ABD'ye gitmişti, ne ön görülü insanmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 162/996 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •