Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 9840 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ortadogu teknik üniversitesi uygulamalı matematik bölümünün finans ve algo trade üzerine master / doktora tezleri inanılmaz başarılı. Kendi okulum olduğu için oradan başladım ama varsa böyle halka açık başka tezler, okudukça okuyasım geliyor ve çok faydalı.

Murat Berk, yky baş analisti, inanılmaz başarılı hiç yanıldığını görmedim. Strateji raporları hep tam isabet, okuması da çok lezzetli.

Unlu menkul yıllık yabancıya hazırladığı raporlar inanılmaz başarılı. Ayrıca o rapor neyi öneriyorsa ünlü birkaç gün sonra birkaç yüz milyonu satmamak üzere aliyor öyle de bir olayı var.

Info menkul günlük raporları son derece derli toplu, okumadan güne başlamıyorum sirket haberleri teknik analiz dünün özeti vb her satırı dolu dolu.

Kötü söz söylemek istemiyorum ama, genel kitleye hitap eden araçlar ( tv vb.. ) nasil ister istemez daha yüzeysel ise genele hitap eden analistler de ister istemez bu şekilde takılıyor. Mesela özgür demirtaş ile 1 saniye harcamaya gerek yok kitlesi farklı derdi popülarite. Tuncay vb bu kategori bende.

Beyaz yaka Cauti abey gibi az bilinen ama çok etkili kişilerin peşinden koşmalı, herkesin yürüdüğü yolda ekmek yok.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ortadogu teknik üniversitesi uygulamalı matematik bölümünün finans ve algo trade üzerine master / doktora tezleri inanılmaz başarılı. Kendi okulum olduğu için oradan başladım ama varsa böyle halka açık başka tezler, okudukça okuyasım geliyor ve çok faydalı.

Murat Berk, yky baş analisti, inanılmaz başarılı hiç yanıldığını görmedim. Strateji raporları hep tam isabet, okuması da çok lezzetli.

Unlu menkul yıllık yabancıya hazırladığı raporlar inanılmaz başarılı. Ayrıca o rapor neyi öneriyorsa ünlü birkaç gün sonra birkaç yüz milyonu satmamak üzere aliyor öyle de bir olayı var.

Info menkul günlük raporları son derece derli toplu, okumadan güne başlamıyorum sirket haberleri teknik analiz dünün özeti vb her satırı dolu dolu.

Kötü söz söylemek istemiyorum ama, genel kitleye hitap eden araçlar ( tv vb.. ) nasil ister istemez daha yüzeysel ise genele hitap eden analistler de ister istemez bu şekilde takılıyor. Mesela özgür demirtaş ile 1 saniye harcamaya gerek yok kitlesi farklı derdi popülarite. Tuncay vb bu kategori bende.

Beyaz yaka Cauti abey gibi az bilinen ama çok etkili kişilerin peşinden koşmalı, herkesin yürüdüğü yolda ekmek yok.

ünlünün yazdığı raporlara vakti geçmeden, erkenden nasıl ulaşırız.

3. Sanırım terminale de gönderiliyor ama yabancıya giden rapor bana özel geliyor kurumum olduğu için.

Zaten o raporu okuyup mal alan o kadar göstere göstere alıyor ki şaşırıyorum öyle kaptı kaçtı gibi 1 günde filan değil baya 1 hafta mal alıyorlar; sanırım oradaki analiste göre işlem yapan sağlam bir fon var. Pastalarda kabak gibi çıkıyor.
     Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    ünlünün yazdığı raporlara vakti geçmeden, erkenden nasıl ulaşırız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Güne İnfo,Tacirler,A1, Yfas ve ziraat yatırım günlük bültenlerine okumakla başlarım. Yatırımcı için doyurucu ve satır arası haberleri yakalamak önemlidir.
    --
    Piyasada beğendiklerim:
    Teknik açıdan çok isim olsa da Burak Arslan, Ahmet Mergen ve Selçuk Gönençler takibimde.
    Temel analiz açısından ise Yunus Şahin derim. Yine aynı ekolden çok kişi var bildiğiniz. Akıl süzgecinden geçirmek en önemlisi.
    Makro(+temel&teknik) açıdan ise Cauti abi
    syg
    --
    Piyasa ile ilgili tüm gerekli siteleri tek bir sayfada bulabilmesi için bir Yatırımcı Rehberi hazırladım.
    https://dividendexpert.blogspot.com/...l-linkler.html
    Son düzenleme : Trade Shark; 18-12-2020 saat: 16:14.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •