Gedik yatırımda müdür yardımcısına sordum talep çok yüksek yoğunmuş... Muhtemelen yüzde 2-3 ancak gelir...
yatırım tavsiyesi değildir...
Gedik yatırımda müdür yardımcısına sordum talep çok yüksek yoğunmuş... Muhtemelen yüzde 2-3 ancak gelir...
yatırım tavsiyesi değildir...
Katımıyacağım.Her açıdan rahatsız edici bir arz.Fazlasıyla kafa karıştırıcı.Malın 75 yüzdesini ky ye satıyon.9.9 iskontoyu kendisi söylüyor.İlk tavanı 18.7..İskonto bitti.Hikaye de bitti.Bize hikaye lazım.İhlas ev daha rantabl.4.40 dan 2 ye düşmüş.Teknik olarak 4lü fiyatlar hedef.Arzum tam bir muamma.Neyse herkes kendi kararını verir.Daha önceki arzlara katıldım.Ama bu içime sinmedi.Alacaklara hayırlı olsun.Kimseyi etkilemek istemem.Yazılanları başından beri okudum.Düşüncelerimi yazdım.ytd
Hayırlı olsun yeni bir arz ve yerimizi alalim...
Yorumları okudum...genel görüş parayı yabancı ortak alıp gidecekmiş... yukarıdaki arkadasin birisi yazmış, diğer arzlar da para sirekete kaldığı için mi tavan tavan gitti...çok haklı...talep müthiş...fiyata bakmadan tavan gondeliyor hergun...
Ayrıca ky ya %75 ayrılması çok iyi olmuş...tahtayı bozacak mal kimsede olmaycak...
Ayrıca Krvan da 45 mil.lot vardı ve çoğunluğu kurumsal ayrılmıştı...yüzdelik karı gören sattı...ky nin elinde olsaydı ,o kağıt şimdi 20 olmuştu...
CPH2009 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu da ek pay ile birlikte 15 mil.lot var.....%49 u 15 mil.lot...lot az olması kıymetini daha da artırıyor bence...
CPH2009 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esen ve kervan arzlarina katıldım. Bu üçüncü olacak. Arzdan gelen hisseler halen elimde.
Arzum da 20 tavan gitmesin 5 tavan gitsin yeter zaten sürekli tavan gitmeleri mantıklı değil, o işin de bir yerde bitmesi lazım.
İhlas grubu kağıtları zaten borsadan direk atılmalı bence, yasal soygun... İheva ile Arzum kıyaslanamaz... Birinin sabıkası var biri henüz suç işlemedi.
Yabancı ortak parayı alıp gitsin, payları karşılığı değil mi ? Sonuçta bedava para vermiyoruz karşılığında şirketi aliyoruz.
Benim gördüğüm tek handikap kurulu fabrikasinin olmayışı. Bu risk de alınır bence. Borsamizda arzum muadili başka şirket yok. Tek olacak.
Benim kişisel gorusumdur... Talebin yüksek olacağını da tahmin ederek ve önceki arzlardan sadece 105 ve 22 lot alabildigim için gücüm yettigince yüksek meblağ ile giriyorum
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kağıt tavan tavan tavan... gidiyorsa bu, ky nin gücünü göstermiyor maalesef. Başka bir güç o.
% 49 hayli yüksek bir pay. Sorun da orda. Bu pay bütün gücüyle tek elde idi. Şimdi bunu onbinlerce ele dağıtarak o gücü yok ediyor fakat aynı bedeli istiyor ! İskonto yok.
Neyse, alanlara hayır olsun, bereketli olur inşallah 🙂
burası mafya mı? giren çıkamıyor mu? enteresan kafalar var...böyle düşünüyorsun, ama girenin çıkmasını zorlaştırırsak bu adamlar bir daha gelmez, kalanlar da satar savar çıkar tarumar oluruz diye düşünme kabiliyetin yok herhalde...
son senelerde borsaya, sermaye piyasalarına çok acayip tipler girmeye başladı...
Sen kendi tipine bak.
Yer İmleri