Sayfa 311/1003 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    NNF böyle bir günde bile -0.45 yapmayı başarmış. ne taşıyolar acaba çok merak ediyorum.
    Hocam geçen yükselişinde hazır Tkf ve Mac eksi giderken yarısını satıp bu 2 sine pay ediyim demiştim. Keşke yapsaymışım olmayınca olmuyor. Gelecekten geçmişe bakıp keşke dememek lazım ama bu 2 oldu bir iki halka arz ile bizi uyuttular.bunun tekrar yükselip diğer 2 sinin stabil kaldığı dönemde komple satıp yarısıyla oph yarınınıda tkf maca pay edecem.

2. akşam piyanocu hanımla haydo dayı var ... los angeles saati ile sabah 10 da ...

gene aynı soruyu soran çıkacak : hedge yapıyor musunuz
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3.  Alıntı Originally Posted by Eragon61 Yazıyı Oku
    Hocam geçen yükselişinde hazır Tkf ve Mac eksi giderken yarısını satıp bu 2 sine pay ediyim demiştim. Keşke yapsaymışım olmayınca olmuyor. Gelecekten geçmişe bakıp keşke dememek lazım ama bu 2 oldu bir iki halka arz ile bizi uyuttular.bunun tekrar yükselip diğer 2 sinin stabil kaldığı dönemde komple satıp yarısıyla oph yarınınıda tkf maca pay edecem.
    fonlarda sağa sola çok zıplamamak gerekiyor hocam onu anladım. hepsinin yükselişi düşüşü oluyor en sonunda yani uzun vadede buluşuyorlar ortada.

Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    NNF böyle bir günde bile -0.45 yapmayı başarmış. ne taşıyolar acaba çok merak ediyorum.
    Bu ayın sonunda açıklayacaklarmış ne taşıdıklarını ...Ama 3.gundur arka arkaya eksi yazıyorlar... Bugunku eksi bana da ilginç geldi..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    fonlarda sağa sola çok zıplamamak gerekiyor hocam onu anladım. hepsinin yükselişi düşüşü oluyor en sonunda yani uzun vadede buluşuyorlar ortada.
    Tam bunu söyleyecektim. İyi fonları sectikten sonra 2-3 günlük verllerden hemen huylanmamak gerek. Bunların ortalaması hep belli bir standartı sağlıyor. Bugün mac iyi, ondan önce nnf iyiydi, gecen hafta tkf cok iyiydi vs.
    Gerçekten çok çabuk, hisse taşır gibi reaksiyonlar oluyor çoğu zaman. Her hisse fon için demiyorum tabii, iyi olan 5-6 tanesi için diyorum. Yönetimi değişmedikçe, 1 bucuk aylık 2 aylık veride endeks altında kalmadıkça huylanmamakta yarar var kanımca.
    Bakın ben 4 hsyf taşıyorum, sürekli birbirini kompanse ediyorlar çoğu zaman.
    Ama bu ay, genel olarak hsyfler endeks trendine yetişmekte zorlanıyor. Ancak genelde hsyfler endeksten yatay piyasalarda relatif yaparak ayrışır. Çok aceleci, çok heyecanlı bir toplumuz gerçekten.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Excell listesine ulaşamıyorum. Link mi değişti? Sn. Black Mirror hazırlıyordu galiba.

16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Mac % 2.67 getirmiş bugün [emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji1376]

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Pay adedi değişimlerini inceleyince heyecai somut olarak koklanabiliyor.

Mesela ünlünün fon iyi gelince streoidi kapmış. Ama bu fonların dengesini bozabiliyor malesef.
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Tam bunu söyleyecektim. İyi fonları sectikten sonra 2-3 günlük verllerden hemen huylanmamak gerek. Bunların ortalaması hep belli bir standartı sağlıyor. Bugün mac iyi, ondan önce nnf iyiydi, gecen hafta tkf cok iyiydi vs.
    Gerçekten çok çabuk, hisse taşır gibi reaksiyonlar oluyor çoğu zaman. Her hisse fon için demiyorum tabii, iyi olan 5-6 tanesi için diyorum. Yönetimi değişmedikçe, 1 bucuk aylık 2 aylık veride endeks altında kalmadıkça huylanmamakta yarar var kanımca.
    Bakın ben 4 hsyf taşıyorum, sürekli birbirini kompanse ediyorlar çoğu zaman.
    Ama bu ay, genel olarak hsyfler endeks trendine yetişmekte zorlanıyor. Ancak genelde hsyfler endeksten yatay piyasalarda relatif yaparak ayrışır. Çok aceleci, çok heyecanlı bir toplumuz gerçekten.

Sayfa 311/1003 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •