Sayfa 700/864 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 6912 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Kartn un senin maliyetine gelmesi için Bist in çökmesi lazım , Allah korusun ... Sıkıntı yok herkes at gözlüğünü çıkartsın ve kısa vade bakmasın , zamana bıraksın Kartn gideceği yeri hak ediyor...
    Nebileyim usta baksana öyle yorumlar varki acaba dedim karton yerine başka birşey mi aldım...
    Bugünde elim sat tuşuna gitti gel son anda vaz geçtim... filmin sonuna kadar buradayız allahın izniyle

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Şöyle söyleyeyim 3,500 yada 3400 civarı maliyetlenen arkadaşlar olabilir , hiç sıkıntı yapmayın kendinize bir hedef koyun 90 gün maximum dişinizi sıkın , stres sıkıntı yapmayın , alan alsın satan satsın sadece izleyin. Tahta yapıcı Eşşek olsun bizde küçük yatırımcı sırtında bekleyen, o Eşşek koşacak sonra yorulunca yürümeye başlıyacak ve bizler sırayla ineceğiz , bugün hareketler bizler için facia olabilir fakat birilerine göre normal adam doymadı tahtanın %80 ni elinde Allah doyursun gözünü Sağlıkla imtihan etsin kendisini , hafta içi bölüneceği tarih belli olur , Ocak ilk haftası bölünür , 3000 den bölünse 118,00 yapıyor bölündükten sonra kapış kapış gider ,7000 den bölünse 275,00 yapıyor bölündükten sonra gidermi gider ... Konya fiyatı yaklaşık 1,400 olacak ve Egeen fiyatı 2,000 dayanacak , Kartn oldu buralardan bölündü bölündükten sonra Egeen ve Konya ya karşı çok ucuz kalmıyacakmı?

3.  Alıntı Originally Posted by kaybeden1 Yazıyı Oku
    Nebileyim usta baksana öyle yorumlar varki acaba dedim karton yerine başka birşey mi aldım...
    Bugünde elim sat tuşuna gitti gel son anda vaz geçtim... filmin sonuna kadar buradayız allahın izniyle

Sn. Kaybeden1 evet kısa vade bakınca olaya insan kendinden şüphe edebiliyor ama emin ol doğru yerdeyiz sadece sabır.

4.  Alıntı Originally Posted by gratis Yazıyı Oku
    pazartesi yönü belli olur, 1 taban daha yerse akıbeti birsanın meşhur %4000 bedelsizi gibi olur.
    Kartn un bugünkü konumunu geçmişteki hisse bölünmeleriyle karşılaştırmayın goool yersiniz... Kartn beklentim çok yüksek inşallah herkes için iyi olur...

5.  Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Şöyle söyleyeyim 3,500 yada 3400 civarı maliyetlenen arkadaşlar olabilir , hiç sıkıntı yapmayın kendinize bir hedef koyun 90 gün maximum dişinizi sıkın , stres sıkıntı yapmayın , alan alsın satan satsın sadece izleyin. Tahta yapıcı Eşşek olsun bizde küçük yatırımcı sırtında bekleyen, o Eşşek koşacak sonra yorulunca yürümeye başlıyacak ve bizler sırayla ineceğiz , bugün hareketler bizler için facia olabilir fakat birilerine göre normal adam doymadı tahtanın %80 ni elinde Allah doyursun gözünü Sağlıkla imtihan etsin kendisini , hafta içi bölüneceği tarih belli olur , Ocak ilk haftası bölünür , 3000 den bölünse 118,00 yapıyor bölündükten sonra kapış kapış gider ,7000 den bölünse 275,00 yapıyor bölündükten sonra gidermi gider ... Konya fiyatı yaklaşık 1,400 olacak ve Egeen fiyatı 2,000 dayanacak , Kartn oldu buralardan bölündü bölündükten sonra Egeen ve Konya ya karşı çok ucuz kalmıyacakmı?
     Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Sn. Kaybeden1 evet kısa vade bakınca olaya insan kendinden şüphe edebiliyor ama emin ol doğru yerdeyiz sadece sabır.
     Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Kartn un bugünkü konumunu geçmişteki hisse bölünmeleriyle karşılaştırmayın goool yersiniz... Kartn beklentim çok yüksek inşallah herkes için iyi olur...
    İnşallah bu yorumlara bakıpta kımse ucuz diye bu fiyattan karton almıyordur.. Nasıl ucuz neye gore ucuz... Kartn gibi senet pıyasada çuvalla hıcbırı de bu pıyasa değerinde işlem görmüyor.. Konya, egeen diğerlerine göre nasıl ucuz kalacak kartn.. Kartn u bu fiyata getiren beklentı neyse onları da bu fiyatta tutan beklentı o.. Kartn bölünunce artık hikaye bitmiş olacak o pıyasa değerınden o Fk, dd den kıme hangı hikaye ile 15 milyon hısseyı satacaksın..

Belkide yanılırız ptesı yukarı döner tahta ki inşallah elınde olanlar için döner diyelim bundan mutlu oluruz.. Ama her hareket mal çakma hareketidir bu saatten sonra.. Patron yuklu malları eşşek ya buradan boşaltıyor.,tahtayı yapanlar onlar bilmiyorlar 7000 den vermeyi gelıp buradan mal verıyorlar.. Neyse söylenecek söz çokta anlayana... Rastgele belkı tutar..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by kaybeden1 Yazıyı Oku
    Herkesin mali parası kendine.... elinde hissesi olmayanda çok dert etmesin bizleri )

hisseyi 1.415 liradan yakaladım..hareketsiz kaldığı zamanlarda 2-3 kez satıp geri dönmüşlüğüm vardır..en son onay gününü/bugünü bekledim..baktım olmuyor, kağıt geri veriyor kendime göre stop koyduğum 3.250 seviyelerinden ayrıldım..şu an bende karton yok.
    -----------------------------------------------
    2 aya yakın zamandır burada bir iki satır yazmamış kişilerin, elinde hisse olmayan kişilerin bir iki gündür buraya gelip ahkam kesmeleri, kafaları karıştırıcı yazı yazmaları anlamsız.
    -----------------------------------------------
    Herkesin kendine göre bir yol haritası, bir beklentisi vardır..

yukarıda kaybeden1 rumuzlu arkadaşımızın yazdığı gibi "elinde hissesi olmayanda çok dert etmesin" .... zamanı geldiğinde herkes bir şekilde kendini ama kısa vadede ama uzun vadede kurtarır
    ------------------------------------------------
    Kazancınız bol olsun

7.  Alıntı Originally Posted by demisas Yazıyı Oku
    Gecen yazimda arsami satip arsadan gelen nakitle de karton hissesi aldigimi solemistim...

Uzun yillardir kartonsani izlerim ve al sat yaparim...

ozellikle ortaklarin son iki yildir hisselerini topladigini goruyorum takaslardan...bu cok bariz...

Kendime su sorulari soruyorum...

İki yil once ben faizler yuksekken ve doviz dusukken bu entrumanlara yatirsaydim nakitimi cok cok daha fazla bir kazancim olurdu...Ama ben bunu yapmadim...kendi hissemi aldim ve iki yildirda ole bisi kazanmadim...

seytanin avukatligini yaptigim zaman ise bu adamlar salak mi ki yatirim yaptigi seyin degeri artmazken ve dolara ve faize gore zarar etmisken neden bu hissenin fiyati burlarda???

Herkes hani bu adam zamaninda spek cok kan emici yok vs diyor ya...Bu adam cok zeki ve zamani gelince bu hissenin fiytlarini akil almaz sekilde artiracak...O zaman ise kazanan bu hisseyi arsa gibi alan yatirimcilar olcak...al satcilar degil...

ben bir yil min beklicem bu hisseyi ve deneyimin sonuclarini tekrar allah omur verirse burda yazicam...

cok degerli yorumcular var bu hissede ve bu da gosterior ki bos hissede degiliz...

tskler
    Nisan mayistan beri kimlere neler anlattik neler...

Hele on yildir elinde hisse tutanlarin aglamalari...

Borsadan anlamayanlarin kartona atip tutmalari....

hele kimleri engelledik kimleri...

arsamizi sattik kartonumuzu aldik....400 lerden aldik oldu 3500 ler....10 kata yakin prim...

Hala karton tartisiliyor...

Bu hissede hikaye de bitmez beklenti de...

Amazona karton sagliyor en kotusunden...7/24 calisan nadir sektorlerden....

Zombi yada vampir bir sirkette deil...

Cok fazla atip tutmadan guzel guzel yazmak lazim...

Merak edenler benim karton hakkindaki yazilarimi sole bes dakkasini ayirsin da okusun bi...neler solenmis neler olmus vs...

8. herkes bişiler yazmıs bende bişiler yazayım, karton sektorunde bir numara vs vs tmm ama fk pd dd ucmus, ama bir bilancoya bakar ve xkagt diger sektor uyelerine bakınca emsaller var, 2 yılda hepsi neredeyse iyi prim yapmıs,
    gelelim diger asamaya, kartn iyi guzel karlı sirket ama bu sirket 5 yıldır 30/40 yukarı asagı gitti geldi cok da hareketli bir hisse değildi bu hisse kabul etmek gerekir iyi ivmelendi,
    teknik olarak gunlukte dahil olmak üzere henuz trend bozulmadı burdan donerse trend desteği ve gecen gun ki kırmıs oldugu yukselen ucgenin teyidi der geceriz, lakin kendime kızgınlıgım uyanık olmak lazım bu perşembe dunya biliodu onayın gelecegini carsamba persembe mumlara bak doji ya da spinning top, ki sabah ne beklion 10 tavan ilk bedelsizde satan olmadı nerdeyse sabah tavan olmadı mı azıcık gıdıklanmak gerekiodu, ki bende mal satacak olsam kimsenin beklemediği vakitte satardım,
    sonuc:
    gunlukte trend desteğinde en son kırdıgı direncin teyitinde ama kapanıs tabandan oldu, cok sayıda satıs vardı ama guzel tarafı satışlar dagınıktı misal 5 bin satıs vardı 434 emir vardı,sadece mumlara bakarak yorum yapacak olsam pazartesi - acılması daha muhtemel gibi
    haftalıkta bozulma yok bu da bana pazartesi kotu acsa dahi hafta genelinde toplayabilir diye dusunduruyor ama toplayacak diye kesin bir kaide yok
    aylık zaten guzel guzel duruyor,
    kartn son zamanlarda xkagt ve belirgin sekilde bedelsizlerden ayrısmadı, bugunde ayrısmadı xkagt 3.71dustu kastım bi gozle de xkagt takip edilebilinir
    yorum: ucan kacan giden bişi yok 2 tarafa da sadece bugun duygusal olarak bi cok kişi 9.55 te tavan olmadı 10.01 de tavan bekliodu taban oldu 2 kat çarptı,
    suan kim ne derse hava gazı olur, yukarı da gidebilir asagıda gelebilr ama tek bilinen yukarıda gitse sert gidecek asagıda gelse serrt gelecek,herkes için herşey hayırlısı olsun, bilinen bişi var cok sık karsılasılan bir surec değil ve bu surece eşilk ediyorum.
    dip not: ya lutfen 3 5 hisseyle gel bakalım patron ben sana sole vercem bole vercem ky titreme kopma satma alma aman ha, spek bak bakalım ben sana ne yapıyom diye atarlanmayın komik oluyor

Sayfa 700/864 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •