Originally Posted by
Barbi
Şöyle söyleyeyim 3,500 yada 3400 civarı maliyetlenen arkadaşlar olabilir , hiç sıkıntı yapmayın kendinize bir hedef koyun 90 gün maximum dişinizi sıkın , stres sıkıntı yapmayın , alan alsın satan satsın sadece izleyin. Tahta yapıcı Eşşek olsun bizde küçük yatırımcı sırtında bekleyen, o Eşşek koşacak sonra yorulunca yürümeye başlıyacak ve bizler sırayla ineceğiz , bugün hareketler bizler için facia olabilir fakat birilerine göre normal adam doymadı tahtanın %80 ni elinde Allah doyursun gözünü Sağlıkla imtihan etsin kendisini , hafta içi bölüneceği tarih belli olur , Ocak ilk haftası bölünür , 3000 den bölünse 118,00 yapıyor bölündükten sonra kapış kapış gider ,7000 den bölünse 275,00 yapıyor bölündükten sonra gidermi gider ... Konya fiyatı yaklaşık 1,400 olacak ve Egeen fiyatı 2,000 dayanacak , Kartn oldu buralardan bölündü bölündükten sonra Egeen ve Konya ya karşı çok ucuz kalmıyacakmı?

Originally Posted by
Barbi
Sn. Kaybeden1 evet kısa vade bakınca olaya insan kendinden şüphe edebiliyor ama emin ol doğru yerdeyiz sadece sabır.

Originally Posted by
Barbi
Kartn un bugünkü konumunu geçmişteki hisse bölünmeleriyle karşılaştırmayın goool yersiniz... Kartn beklentim çok yüksek inşallah herkes için iyi olur...
İnşallah bu yorumlara bakıpta kımse ucuz diye bu fiyattan karton almıyordur.. Nasıl ucuz neye gore ucuz... Kartn gibi senet pıyasada çuvalla hıcbırı de bu pıyasa değerinde işlem görmüyor.. Konya, egeen diğerlerine göre nasıl ucuz kalacak kartn.. Kartn u bu fiyata getiren beklentı neyse onları da bu fiyatta tutan beklentı o.. Kartn bölünunce artık hikaye bitmiş olacak o pıyasa değerınden o Fk, dd den kıme hangı hikaye ile 15 milyon hısseyı satacaksın..
Belkide yanılırız ptesı yukarı döner tahta ki inşallah elınde olanlar için döner diyelim bundan mutlu oluruz.. Ama her hareket mal çakma hareketidir bu saatten sonra.. Patron yuklu malları eşşek ya buradan boşaltıyor.,tahtayı yapanlar onlar bilmiyorlar 7000 den vermeyi gelıp buradan mal verıyorlar.. Neyse söylenecek söz çokta anlayana... Rastgele belkı tutar..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri