Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 929/1002 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,425 - 7,432 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Valla bu konularda baya eksper sayılırım,tapu iptali olayı baya baya vardır,aman ha dikkatli olun.Konu çok kapsamlı olduğundan ayrıntılarına girmeyeceğim ,tapu iptali davaları yargıtay diye google a yazın gelen yüzlerce örnek size fikir verir.Ben başka bir konuya değineceğim aman ha ne kadar markalı olursa olsun ve dahi işin için de emlak konut yani devlet de olsa inşaattan ev almayın,evi alamama olasılığınız evi alsanız da tapuyu alamama olasılığınız bu ara dehşet yüksek.Bakın emlak konutun dahil olduğu projede olsa inşaattan gayrımenkul satış vaadi sözleşmesi hatta arsa tapusu ile dahi ev almayın,bu iş iki üç yıla kalmaz banker faciasına dönecek,aslında döndü de devlet saklıyor.Halen böyle bir projeden ev alanınız varsa acilen dava açsın gecikmeler karşısında ilk dava açanlardan olsun iflas durumunda önce davranan hakkını daha önce alır,gerçi bunlar zombi şirket ya neyse.

Aha şirket de yazayım benim aklıma göre sur yapı, nef ve teknik yapı batık.

Arada banka da olsa bu şekilde inşaattan ev almayın,banka da sizi kurtaramaz.

Sn hkm şirket adı yazmasaydınız keşke başınız derde girmesin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sn hkm şirket adı yazmasaydınız keşke başınız derde girmesin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yo yıllardır yazıyorum,mahkemeye verseler batmadıklarını ispatlamak zorunda kalırlar,onu beceremiyeceklerinden sorun olmaz sayın egeli.Mahkemeye gitsek hakime bilirkişi tayin edin şirketin bilançosu incelensin batık mı değil mi görelim derim olur biter .Bir şirket üç yıl önce dört yıl önce teslim ettiği projenin üstündeki banka ipoteğini çözemediğinden tapuyu veremiyorsa parası yoktur batıktır,yeni ev yapmamalı yeni proje açıklamamalı ev yapma hakkı elinden alınmalı.Şikayetvar sitesine gidin bu şirketlerle ilgili şikayetlere bakın dediğimi anlarsınız sn egeli.Bence demişim ,bir şirket yetkilisi de öyle değil demiyor valla.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arada banka da olsa bu şekilde inşaattan ev almayın,banka da sizi kurtaramaz.

Çok art niyetlisiniz sn. hkm, !! vatandaş korksun ev alamasın, fiyatlar düşsün hepsini ben toplayayım diye uyduruk şeyler yazıyorsunuz. ( nasıl ama , içlerinden geçen fesatlıkları okuduk )

Bırakalım ne halleri varsa görsünler diyemiyorsunuz . Çünkü eski toprak olarak, ahlaklı eğitimin yetiştirdiği dönemden kalanlar olarak ağzımızı kapatsalar , gözümüzle konuşuruz. Hırsızlık, dolandırıcılık yapılmasın diye aydınlatma yapmayı görev sayarız. Bazıları gibi düşene bir tekme de biz atalım demeyiz.

7. Sayın Resssam in verdiği bir çok ornek doğru ve karsilasabilecegimiz türden.
    Tüm işlemleri resmi yapmak en doğrusu .

8. Benimde ev alım satımlarım oldu.
    Kredili olduğu için banka eksperi ve avukatı tapu ve belediyeden araştırma yapıyor.
    Ne aldığım nede sattığım evden banka avukatı dahil eş rızası istemedi.
    Sonuçta ev ipotekli olduğu için bankanın çok daha büyük riski var.
    Bu doğruysa bile bankaların bunu atlaması ilginç geldi.
    Öyleyse yeni biley öğrenmiş olduk.

Sayfa 929/1002 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •