Sayfa 991/996 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,921 - 7,928 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Bunu anlatmaya çalışıyoruz biri iddia ediyor kazandığını oysaki top çeviriyor inanan ve savunan da var
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bugün bi short deneyelim dedim, anamdan emdiğim süt burnumdan geldi, daha poz açar açmaz hemen 4-5 puan koydu, stoplayıp daha yukarıdan açayım dedim, lakin daha yukarı gitti, tam yeni zırvalardan kolu kesmeye hazırlanıyordum ümitsizce, o da nesi? bi satış geldi, 10 puan imkan tanıdı, hemen kapattım short mort ne varsa, tövbe ettim bi daha short açmaya

ne zor işmiş meğer ayılık, allah kurtarsın
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Yonca 6 dolardan 80 cente düşmüş kriz yok. 9 liradan 7 liraya düşerse kriz var.

Damat sen misin?
    ))... Süpermi$$

3. Pala 4 kons 1..

Kazandim diyen yalan söyler

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bugün bi short deneyelim dedim, anamdan emdiğim süt burnumdan geldi, daha poz açar açmaz hemen 4-5 puan koydu, stoplayıp daha yukarıdan açayım dedim, lakin daha yukarı gitti, tam yeni zırvalardan kolu kesmeye hazırlanıyordum ümitsizce, o da nesi? bi satış geldi, 10 puan imkan tanıdı, hemen kapattım short mort ne varsa, tövbe ettim bi daha short açmaya

ne zor işmiş meğer ayılık, allah kurtarsın
    Zor iş, hele rallide varya o biçim zor. takır takır makinalı gibi long açılır karşısına şort poz. açacak adam bulaman
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bunu anlatmaya çalışıyoruz biri iddia ediyor kazandığını oysaki top çeviriyor inanan ve savunan da var

Yalan mı atıyor...pozları bazen yazıyor ama ne dediği tam anlaşılmıyor....Acaba ilkokulu terk mi ?ortaokul mu terk..? Bilerek mi böyle anlaşılmaz yazıyor....Yada hangi artamda yetişmiş ....bilemiyorum.....

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    normalde cevap vermezdim..ama söz hakkı var-oluştu. söz uçar yazı kalır demişler.bunu ekimde garanti bankası 7.00 iken )güvenle söylemişsin..garbnk 1.4 dolar oldu...ne zaman 0.2 olur ..
    Sözümün arkasındayım Sn. Abka

Siz 40 cent kâr beklerken 9 ay ben 3 tur bindirdim.

Diğer yazdıklarımın da ekran görüntünüsünü alıp paylaşacak hakkaniyette olduğunuzu düşünüyorum.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Ne de güzel kızarıyo namıssız kafasına vurdukça.. 0F ki ne 0F, leziz nefis.. ✔💯
    7-8 saat önce bıraktık halen aynı yerdesin halüsinasyon falan mı görüyon :D Dow desen takoz modunda he biliyonmu takozu hani ...Sen düş dedikçe adam alacak bu gidişle...Az çık dede düşsün...

8. Ben mi yanlış bakıyorum yoksa burda başka bir kafa mı yaşanıyor anlamadım..
    Haftalık Aralık ayı fiyat ort kırıp üstüne atmış hala aylık fiyat ort desteği üstünde..
    Haftalık üstünde kaldıkça güçlenir..

Sayfa 991/996 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •