Bankalar ucuz belkide 70 bin seviyelerinde..bankalarin yukselmesi yabanci girisi ve ulke notuna bagli...bu sekilde ucuz kalmaya devam eder...para akisi borsaya zayif top dolastiriliyor..
Bankalar ucuz belkide 70 bin seviyelerinde..bankalarin yukselmesi yabanci girisi ve ulke notuna bagli...bu sekilde ucuz kalmaya devam eder...para akisi borsaya zayif top dolastiriliyor..
Öngörület , çarpışır... yatırımcı savaşları oluşur...Ve doğru öngörüler, yatırımcı savaşlarında kazanan tarafta olur.
İhtiyacımız olan zaman ve sabır dır.
Bu piyasaları biliyorum demek, ben insan oldum demek gibi biseydir...
Ama insan doğulur ölene kadarda insan olunamaz, insan ömrü insan olmak için yeterli bir zaman değildir. Piyasalar da aynıdır sürekli yeniler kendini ve bildiğin bı gün yanlış olur.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
BIST varolduğundan bu yana piyasanın içindeyim ve öğrenmeye çalışıyorum, doğduğumdan bu yana insan olmaya çalıştığım gibi.
Ben dahil çoğu yatırımcı temel rasyolarla hareket edip ona göre karar veriyoruz. Kalav dostun ise bizde olmayan piyasa - tahta okuma, yatırımcı psikolojisi gibi alanlarda defalarca rüştünü ispat ettiğini düşünüyorum. Örneğin; Gedza da o satılmamalı derken ben trenden erken ayrılmış sonra arkasından izler oldum. Forum ahalisine de farklı bir bakış açısı katmaya çalışmakta bana göre. Forumda emeği geçen her üyeye teşekkürler...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Teşekkür ederim Dostum, Senin gibi yatırımcılar bu piyasada her daim olmalı.
Gedza konusuna gelince , sende biliyordum ve hala biliyorsun olusumu dostum .
Seni yoran hacmine pozisyonuna göre tahtanın sığlığı oldu. Zor tahtadır.
Ama yatırımcı demek tahtanın iyi gününde de kötü günündede, hacimli zamanındada hacimsiz zamanındada, senin tabirin ile değer yatırımcısı olarak devam etmektir.
Aklın yolu bir ki şimdi aynı tahtada tekrar buluştuk.
Saygılar
Gel inadı bırak PAŞAM
Ben beş on tane diyeyim sen 5/10k otkar al at kenara dursun(minimum 3 sene)
hep sen hisseyi taşıyacağına hisse seni taşısın.
bende sana garanti veriyor kazancından da pay istemiyorum
MM'nede bi şey sorma!
Bana olduğun hiç bir hisseye gel deme(mevcut fiyatlardan) gelmeyeceğim.![]()
Ali Koç, " Ford Otosan ile Türk özel sektörünün en büyük yatırımlarından birini yapacağız. 21 milyar lirayı aşacak, 10 yıl sürecek bu yatırım ile ihracatımız iki katına çıkacak, 18 bin yeni istihdam yaratacağız" dedi
https://www.borsagundem.com/haber/fo...aniyor/1537787
Yer İmleri