Sayfa 843/1004 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,737 - 6,744 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. Bankalar ucuz belkide 70 bin seviyelerinde..bankalarin yukselmesi yabanci girisi ve ulke notuna bagli...bu sekilde ucuz kalmaya devam eder...para akisi borsaya zayif top dolastiriliyor..

2. Öngörület , çarpışır... yatırımcı savaşları oluşur...Ve doğru öngörüler, yatırımcı savaşlarında kazanan tarafta olur.
    İhtiyacımız olan zaman ve sabır dır.
    Bu piyasaları biliyorum demek, ben insan oldum demek gibi biseydir...
    Ama insan doğulur ölene kadarda insan olunamaz, insan ömrü insan olmak için yeterli bir zaman değildir. Piyasalar da aynıdır sürekli yeniler kendini ve bildiğin bı gün yanlış olur.
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

3. BIST varolduğundan bu yana piyasanın içindeyim ve öğrenmeye çalışıyorum, doğduğumdan bu yana insan olmaya çalıştığım gibi.

Ben dahil çoğu yatırımcı temel rasyolarla hareket edip ona göre karar veriyoruz. Kalav dostun ise bizde olmayan piyasa - tahta okuma, yatırımcı psikolojisi gibi alanlarda defalarca rüştünü ispat ettiğini düşünüyorum. Örneğin; Gedza da o satılmamalı derken ben trenden erken ayrılmış sonra arkasından izler oldum. Forum ahalisine de farklı bir bakış açısı katmaya çalışmakta bana göre. Forumda emeği geçen her üyeye teşekkürler...

Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmt Yazıyı Oku
    Ben dahil çoğu yatırımcı temel rasyolarla hareket edip ona göre karar veriyoruz. Kalav dostun ise bizde olmayan piyasa - tahta okuma, yatırımcı psikolojisi gibi alanlarda defalarca rüştünü ispat ettiğini düşünüyorum. Örneğin; Gedza da o satılmamalı derken ben trenden erken ayrılmış sonra arkasından izler oldum. Forum ahalisine de farklı bir bakış açısı katmaya çalışmakta bana göre. Forumda emeği geçen her üyeye teşekkürler...

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Teşekkür ederim Dostum, Senin gibi yatırımcılar bu piyasada her daim olmalı.
    Gedza konusuna gelince , sende biliyordum ve hala biliyorsun olusumu dostum .
    Seni yoran hacmine pozisyonuna göre tahtanın sığlığı oldu. Zor tahtadır.
    Ama yatırımcı demek tahtanın iyi gününde de kötü günündede, hacimli zamanındada hacimsiz zamanındada, senin tabirin ile değer yatırımcısı olarak devam etmektir.
    Aklın yolu bir ki şimdi aynı tahtada tekrar buluştuk.
    Saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Tecrübeli arkadaşlar bu kap ne demek istiyor
    firmanın kayıtlı sermaye tavanını artırma başvurusu, ilerde ödenmiş sermayesini artırmk için hazırlıktır diye yorumlanır, uygun şartların oluşmasını bekler kesin yapacak demek değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Komutan , bahçedeki 55 çit leylandilerini budayacağım, sitenin bahçıvanın dan yardım istedim kırmadı.. 5/6 saat bi işim var sonra bira açıp gelirim muhabbete...cool:;;

Gel inadı bırak PAŞAM
    Ben beş on tane diyeyim sen 5/10k otkar al at kenara dursun(minimum 3 sene)
    hep sen hisseyi taşıyacağına hisse seni taşısın.
    bende sana garanti veriyor kazancından da pay istemiyorum

MM'nede bi şey sorma!

Bana olduğun hiç bir hisseye gel deme(mevcut fiyatlardan) gelmeyeceğim.

Ali Koç, " Ford Otosan ile Türk özel sektörünün en büyük yatırımlarından birini yapacağız. 21 milyar lirayı aşacak, 10 yıl sürecek bu yatırım ile ihracatımız iki katına çıkacak, 18 bin yeni istihdam yaratacağız" dedi
    https://www.borsagundem.com/haber/fo...aniyor/1537787

Sayfa 843/1004 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •