Aşı çöp değil. Bu aşı belirli formdaki covide karşı korur. Yeni formdaki virüs için belki daha hafif atlatılmasini sağlar.
Çindeki siparişlerin iptal olmasının altında yatan da bu gerçekler olabilir..çare olmayacığı için..şahsen ben, milyonlarca aşının herkese uygulanacağını falan hayal bile edemiyorum..ne bizde ne de herhangi bir ülkede..amaç yeni dünya düzeni içinse geldi geliyor, gitti gidiyor diye diye yeni düzeni aşamalı devreye sokacaklardır..
corona virüsün her coğrafi bölgeye havadan atıldığı iddiaları var..loboratuvar ortamında üretilmiş virüsler eğer doğaya salınmışsa daha ileri bir teknoloji kullanılmış da olabilir.
her canlının belli bir frekansı olduğu gerçeği ile yüksek teknoloji ile geliştirilmiş frekans üretebilen cihazları kullanarak doğada var olan mikroorganizmaların ya da virüslerin aktif hale getirilebileceği ya da değiştirilebileceğini iddia edenler var..bilimsel veriye dayanarak..
hatta bu frekansları kullanarak tüm canlıların frekanslarının kontrol edilerek canlıların bağışıklıklarının düşürülmesi, yükseltilmesi hatta o canlının bir anda yok edilmesi vs. gibi inanılması zor bilimsel gelişmelerden bahsediliyor..
bunları yazınca Çinde yazılmış olan o kitapta virüsün bir anda geldiği gibi bir anda yok olacağı iddiası geldi aklıma..
yani bilimsel gelişmelerin neyini ne kadar biliyoruzki..
ne verirlerse onu yiyoruz şuanda..
İngiltere'de ortaya çıkan yeni Kovid-19 mutasyonunun ardından Belçika, Hollanda, Almanya, İsrail ve Fransa İngiltere’den gelen uçuşları askıya almayı planlıyor, bazıları başladı bile.
DSÖ’ye göre yeni mutasyonun görüldüğü diğer ülkeler: Danimarka,Hollanda,Avustralya ve G.Afrika.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllardır grip aşıları teknolojik ilerleme ve birikimlere rağmen mutasyona uğramış bir viruse faydası olmadı. Bizler mecut aşının normal virüs salgınını önleyemeyabiceğinini düşünürken; Sizler corona aşısının mutasyona uğramış irüse faydası olacağıyla ilgili nasıl böyle kesin bir yargıya varabiliyorsunuz?
Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.
Aşı,hikaye mi oldu,anlamadım?
Yer İmleri