Sayfa 47/1001 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Viop - XXIX

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Korona çıktığından beri 4.000 kere mutasyona uğradığını söylüyor çinliler.
    İngiliz sağlıkçıları geçen hafta bunu söylediğinde kimsenin umrunda değildi , boris söyledi ilgi çekti
    Bu işte başka iş var bana göre , İngiltere şuanda yasaklarda en gevşek ülke , maske takmak sadece Alış veriş merkezlerinde zorunlu diye biliyorum.
    Adamlar maçlara seyirci alıyorlar, bildiğim kadarıyla aman aman bi kapanma da yok, sonra virüs mutasyona uğradı, bu sarıların boris çok uyanık, başarısızlığına kılıf arıyor gibi, birine benzettim ama
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    dax -350 puan oldu...

Mehmet Sevki Guest
    pehh dolar 7.66 ya düştü kağıtlar gene gitmiyor. abi gitmeyecek heralde artık umudu kestim. gitmesin sürünsün nalet çıksın

Bizim endeks de bir saattir iyi sıkıştı gibi, tabii ki teknikçiler daha iyi bilir ama bir tarafa patlıyacak gibi
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

5.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    pehh dolar 7.66 ya düştü kağıtlar gene gitmiyor. abi gitmeyecek heralde artık umudu kestim. gitmesin sürünsün nalet çıksın
    Niye üüüle diyon Mehmet abi, mesela tüp 75 den 110 a gitti, daha nasıl gidecek... hatta benim uyuz bile 1.09 dan 2.25 e kadar gitti. düşün yani
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Abi herşey olabilir..
    Aşıların hedef aldığı proteyin zincirinde değişime yol açıyor muş diye bişiler okudum..Başak proteyini mi nedir..
    Eğer aşıları taca atarsa bu mutasyon şelalenin kralı olur..
    DOW mow DAX hepberaber..

Tabi birisinin çıkıp da açıklama yapmasını falan beklemiyoruz..Beyler aşılar şişti diye..
    Borsalar en dipte iken aşılama durduruldu haberi gelir muhtemelen..

AB eksi 2.5 larda iken bizi nerede ise artıya geçirecekler.ayıp olur diye herhalde şey ediyor..

Bim yetmedi asels ı da devreye soktu..
    Yan tahta ön tahta hepsinde maldalar..
    Satamazlar..
    Bu durumda da viop da çaktırmadan poz almaları gerekiyor..
    Bunu yapana kadar da (eğer çökerteceklerse) endeks çok sağlam imajı çizmek zorunda..

Ama bunu şu anda bizlerin bilmesi imkansız..
    Havacılar bir çıkarsa endeks yemyeşil olur gibi geliyor bana.... Ama çıkar mı, onu bilmem

Bir işler dönüyor gene...

Sent from my Lenovo TB-X606X using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    avrupa piyasasina ciddi satis geldi ! eger bu is panik olusturursa satislar hizlanir

bizde de cok erken konusmamak lazim

yatırım tavsiyesi degildir

8. BİM için eski topikte yukarıdaki gönderileri paylaşmıştık. Şimdilik BİM endeksi tutan, düşüşü yumuşatan senet olarak kullanılıyor. Bu arada sıkışan üçgen yukarı kırıldı. Tekrar üçgen içine dönmediği sürece yönün yukarı olduğunu düşünüyorum. Hatta 71 civarlarına doğru gelip, üçgenin üst bandından teyit alıp yukarı dönerse daha sağlıklı olur. Teknik analiz kitaplarına girecek nizamda bir formasyın oluşur.

Tekrar üçgen içine döner hatta üçgen alt bandını kırarsa uzun haftalar hatta aylar boyunca iflah olmaz. Long pozisyonlar için stoploss yapılması gerekir.

Güncel durum aşağıda.

Sayfa 47/1001 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •