Sayfa 208/996 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Büyük bir icraat bravo yani, bunlar niye ödeyemiyor demek yerine ötelemek...

Sanki 3 ay sonra, bu esnada borçta artacak tabiki, define bulup parayı ödeyebilecekler.

Fakirlik, yoksulluk yok ya...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Böyle şeylere inanmayın 50 milyon dolar gaymeye değil cep telefonu, kağıt üretimi dahil ayakkabı kutusu fabrikası dahi kurulamaz.

Yukarıda örnek verdiğim firma chip tasarımcısı, üreticisi dahi değil ve ederi 40 milyar dolar gayme.
    yanlış anlaşılmaları engellemek adına birkaç cümle eklemek istiyorum

50 milyon dolara cep telefonu fabrikası kurulabilir 50 olmasın 100 olsun ama kurulur.

mesele o fabrikayı yürütecek know how ve network e sahip olmak.

örneğin bir arıza çıktığı zaman ilgili arızayı deneme yanılma ile değil en kısa ve ucuza gidermek

veya hangi makina hangi işi daha iyi yapar bilip gereksiz yatırımlar yapmamak.

mevcut bir yazılım altyapısına sahip olup yeni modellerde sadece belli değişiklikler yapmak vb...

örneğin sadece yazılım kısmını sıfırdan yapmak birkaç yıl sürebilir, gider kısmına hiç girmiyorum

Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku

50 milyon dolara cep telefonu fabrikası kurulabilir 50 olmasın 100 olsun ama kurulur.

örneğin bir arıza çıktığı zaman ilgili arızayı deneme yanılma ile değil en kısa ve ucuza gidermek

mevcut bir yazılım altyapısına sahip olup yeni modellerde sadece belli değişiklikler yapmak vb...

örneğin sadece yazılım kısmını sıfırdan yapmak birkaç yıl sürebilir, gider kısmına hiç girmiyorum
    Montaj fabrikası elbette 50 milyon dolara kurulabilir, hatta bazı parçalarda üretilebilir.

Fakat benim demek istediğim A-Z'ye bir cep telefonu için işlemci, rom, ekran, anten, rf malzeme, pil v.s. o paraya üretilemez.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku

Montaj değil imalat deyince 50 milyon dolar bana az geldi. Yarı iletken üretimi bu kadar kolay mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Bence bu haber bastan sona palavra.

Bu AKP'liler bu tur yalan haberleri cok yapiyor.

Onlar icin amac, yandasilarina, " bak 50 Milyon dolara, cep telefonu fabrikasini kuruyoruz..! " dedirtmek.

Bunu duyan o kadar cahil biri ki, bu paraya bu fabrika yapilirmi diye sorgulayacak bi beyni yok.

O'da, her yerde, duydugunu aynen tekrarliyor, zaten onu dinleyen, ondan da cahil insanlar oldugu icin tutuyor bu palavra.

Is, biz uyeler gibi,aydin cevreye geldiginde, kopuyor.

Deliriyoruz birden. Bakiyoruz, buna laf anlatmaya degmiyecek, yuru lan..! deyip gonderiyoruz.

Ama kendi aralarinda, kahvehanelerde, Cami avlularinda oyle bir anlatiyorlar ki, sanirsin,adam nukleer fizik yazilimcisi.

Bu palavralar 18 sene tuttu, bundan sonra da tutacaktir, hic supheniz olmasin..

6. Ar-ge yapmayacaklar tamam da.. Çin'deki şirket niye gelip herşeyi burada üretsin ki? Türkiye Çin'den daha mı ucuz?

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by ayyan Yazıyı Oku
    Ar-ge yapmayacaklar tamam da.. Çin'deki şirket niye gelip herşeyi burada üretsin ki? Türkiye Çin'den daha mı ucuz?
    Vergi+teşvik ana nedendir. Diğer yandan çinle oldukça iyi ilişkilerimiz var. Aşı alıyoruz. Huwaei’yi seviyoruz. Zoom kullanıyoruz. Swapta var sanırım

O egeli ben değilim

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Vergi+teşvik ana nedendir. Diğer yandan çinle oldukça iyi ilişkilerimiz var. Aşı alıyoruz. Huwaei’yi seviyoruz. Zoom kullanıyoruz. Swapta var sanırım

Çin'in geleceği karanlıkmış ama:

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/c...la-57761yy.htm
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 208/996 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz