Sayfa 177/699 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Yurtiçinde gayrimenkul alımlarında geri dönüş (harcanan limitin geri alımı) 20-25 yılda, yurt dışında da 11-12 yılda amorti etmektedir. Ülkesine göre değişir. Kira gelirlerinin de çok yüksek olmasındandır. Ben belki göremem ama 2030 sonrası kazançları inanılmaz seviyeye gelecektir.

2.  Alıntı Originally Posted by livehuman Yazıyı Oku
    Sayın egeefe; 27.500-28.000 bölgesine gideceğiz. Sonra 33.500 tarih vermiyorum çünkü SPK kural ihlali olur. Şunu ifade edeyim ki 2021 yılı Alarko grubu yılı olabilir.
    Teşekkür ederim Daha Güzel Seviyeleri görmek dileğimiz

Şükürler olsun Rabbim bugünleri de gördüm ya
    Sayın Livehum size de çok teşekkür ederim

ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Gayrimenkul segmentinde; Londra, Berlin, Paris gibi metropollerde mülk edinerek turizm segmentine kiralanması ve buradan gelir elde edilmesi planlanıyor.

Dün Alarko Holdingin analistler toplantısında yetkili kişi yukardaki cümleyi sarfetmişti.

5.  Alıntı Originally Posted by SELAM Yazıyı Oku
    Gayrimenkul segmentinde; Londra, Berlin, Paris gibi metropollerde mülk edinerek turizm segmentine kiralanması ve buradan gelir elde edilmesi planlanıyor.

Dün Alarko Holdingin analistler toplantısında yetkili kişi yukardaki cümleyi sarfetmişti.
    Bugün yatırımcı İlişkileri ile konuşan birine şu cevabı vermişler;

“Gayrimenkul alımı arazi geliştirme altında olacaktır. GYO firmamız satın alımı yaptıktan sonra Hillside özelinde olduğu gibi Turizm grubuna kira karşılığına verecektir.â€

6.  Alıntı Originally Posted by furki Yazıyı Oku
    Yaklaşık 18 aydan sonra , cuma günü 17.05 den tekrar ALGYO ya dönmüştüm. Doğru bir karar vermişim, yalnız belirtmek isterim ki bu sefer ki hareket şekli hiç te öyle eski hareketlere benzemiyor.. Ağır abi gitmiş sanki mahallenin külhanbeyi gelmiş, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...
    Arkadaşlar algyo benim çok emek verip çokta beklediğim bir hisseydi, bana gerçekten ikinci baharı yaşattı .. Güzel günleri hakkettiğimize inanıyorum...

7. Kötü günlerde birbirimize teselli verdiğimiz arkadaşlarım burada mi umarım dokulmemislerdir günlerdir formda yazmıyorlar yoklama alalimmi☝️

Duhul
    Mar 2020
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    632
     Alıntı Originally Posted by leon_1188 Yazıyı Oku
    Kötü günlerde birbirimize teselli verdiğimiz arkadaşlarım burada mi umarım dokulmemislerdir günlerdir formda yazmıyorlar yoklama alalimmiâ˜ï¸
    çok eski sayılmam 1 hafta oldu olmadı burdayız,
    ama teselli işi benim işim bundan sonra, rahat olun
    Kötü gün dostu olmak lazım her zaman iyi günde herkes dost

Sayfa 177/699 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •