Sayfa 345/607 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Piyasada zaten ürün sıkıntısı var tahtacı bayram ediyordur..
    sabrın sonu selamettir...önümüzde bryat ve alcar numunesi var...bu numuneler olduğu sürece biz buralarda duramayız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Bence bizim tahtacı bir arkadaşın dediği gibi otokarı takip etmekte

3. Dün jantsanın otokarla birlikte hareket ettiğini söylemiştim, bugünkü hareketleride bunu doğruladı. Evelsi gün ikiside tavan olurken 2 gündür ikiside ekside. Halbuki alcar ve bryat 3 gündür birlikte tavana gidiyor birlikte çözülüyor yine birlikte tavana gidiyorlar. Seans içinde jants ve otkar birlikte eksi birlikte artı yapıyorlar. İkisininde F/K ları bryat ile alcar dan çok daha düşük. Bekliyoruz bakalım
    (Yatırım tavsiyesi değildir)

4. Merrill Lynch toplamda % 15.26 yı bulmuş bu arada...

5.  Alıntı Originally Posted by serden Yazıyı Oku
    Bence bizim tahtacı bir arkadaşın dediği gibi otokarı takip etmekte
    Otkarda da ak 100 bin lot sattı 3 günde..bizde de 60 k sattı..

6.  Alıntı Originally Posted by KAYA Yazıyı Oku
    Dün jantsanın otokarla birlikte hareket ettiğini söylemiştim, bugünkü hareketleride bunu doğruladı. Evelsi gün ikiside tavan olurken 2 gündür ikiside ekside. Halbuki alcar ve bryat 3 gündür birlikte tavana gidiyor birlikte çözülüyor yine birlikte tavana gidiyorlar. Seans içinde jants ve otkar birlikte eksi birlikte artı yapıyorlar. İkisininde F/K ları bryat ile alcar dan çok daha düşük. Bekliyoruz bakalım
    (Yatırım tavsiyesi değildir)
    Korelasyonu bozan aynı kişi hem bizde hem otkarda mal satıyor uğursuz..yoksa bizde peşlerine takılırdık..

7.  Alıntı Originally Posted by cüno Yazıyı Oku
    Merrill Lynch toplamda % 15.26 yı bulmuş bu arada...
    Egeende de %13.70...
    İki sağlam hisseyi toplamaya karar mı verdi acaba?

Sayfa 345/607 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •