Sayfa 974/1043 İlkİlk ... 4748749249649729739749759769841024 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 7,785 - 7,792 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. yarın takip listem
    eukyo
    brmen
    trgyo
    glbmd

2. Arkadaşlar cümleten iyi geceler geri kalan soruları esra hanım. Mebes ve hakan 4554 yorumlayabilir kolay gelsin

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    aleks olmaz heykeli dikilip sonra kovuldu bizim rakam asılı kalacak tavanlarda
    RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. afyon un yokmu bi hikayesi falan yine dirençten döndü, bi kıramadı gitti ne tuhaf kağıtmış

5. Bügün takibe aldıklarım ASUZU-AGYO-IPEKE-KLGYO ve CEMTS.Kesinlikle Y.T.D.

6. selamlar, forumun bu bölümünü yeni keşfettim epey de okudum. çok güzel saygılı ve samimi geldi. çelik hoca'nın etkisi diğer arkadaşların samimi katılımı, bende günlük takipte olacağım, izninizle de yorum ve görüşlerinize başvuracağım. ilk sorum türk sigorta için görüşlerinizi alabilir miyim. şimdiden çok teşekkür ederim

7.  Alıntı Originally Posted by musatokar Yazıyı Oku
    selamlar, forumun bu bölümünü yeni keşfettim epey de okudum. çok güzel saygılı ve samimi geldi. çelik hoca'nın etkisi diğer arkadaşların samimi katılımı, bende günlük takipte olacağım, izninizle de yorum ve görüşlerinize başvuracağım. ilk sorum türk sigorta için görüşlerinizi alabilir miyim. şimdiden çok teşekkür ederim
    Uzun vade gelecceği olan bir hisse.haftalıkta Tilson 6,01 desteği stop olarak takip edilir. .Günlükte yukselen kanal için içinde hareket etmekte Günlükte Tilson 6,25 destekten dönüş yapmış.Yarın endeks bozmasa yukarı doğru yoluna devam eder diye düşünüyorum.YTD.

8. İyi akşamlar arkadaşlar cümleten

Sayfa 974/1043 İlkİlk ... 4748749249649729739749759769841024 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •