Tüm medyada flaş sabah geçersek bir kilit yeter sana ..
Trump içinde Türkiye'ye yaptırmların da olduğu yasayı veto etmiş
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
Sn Bozkurt
oyunagelenadam tepkisinde normalde hakli
1.19dan paritede short acip her 20 pips oynamada extra short extra short yaziyor sahis parite olmus 1.2250 ordanda extra short diyor daha sonra 1.2220 ye dusunce kar al kawur diyor boyle bir trade yok . gerceklik ile alakasi yok
ben daha oncede rastladim downj da 28.000 den long acmaya basladi 25 bine kadar her 100 pointte extra short actim dedi sonrasini yazmama gerek yok down nereden dondu . sonra bu sahis kavur al yapiyor hayal dunyasinda geziyor
Sayet Algi yapilmasini istenmiyorsa topikte bu sahis alginin kralini yapiyor evet oyunagel akira bunlar dogru soyluyor bu sahiz gazoz kapaklari ile pozisyon aciyor Akli basinda bir insan 28binden long olup 25 bine kadar extra extra short diye pozisyon acmaz [gercek aciyorsa] yoksa yuzlerce yazi yaz ekleme yap nasil oisa bir gun ordan donucek
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Dolar marttan gelen yükselen kanalın dibinde. Yarın bir bahane ile Yukarı alabilirler. Adı MB sı mı olur göreceğiz. Ytd
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tek Kilit e hasretizzz
Ah spek ah bugün sebepsiz kitleseydin yarında kilit açardı boşa geçirdin günleri ahhhhh ahh
Yer İmleri