Şu an BİST30' da ikiye katlama potansiyeli olan hisse var mıdır sizce ???
Varsa hangi hisse, neden ???
Vade 8 ay olsun...
Bence var, ben en son yazayım...
Forumun ihtiyarları belli oluyor. Hey gidi günler. Video, CD, DVD, bilgisayar, cep telefonu vs yok. Tek eğlencemiz sinema. Ve şu filmi ne kadar sevdiysem tam 9 kez izlemiştim. Bir filmi 9 kez izlemek nedir yahu? Şimdi hayal bile edemiyorum.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dohol hocam... SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün aralık vadeden 21500 çeton çekilmiş...
Şubat vadeye 38500 çton atılmış...
Aradaki fark 17000 çeton...
Şimdi bunlar şarjörleri helikopterden helikoptere geçerken havada mı değiştirecekler!...![]()
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Oyunagelme dostum burda kimse kimseyi kayırmaz, rahat ol, relaks
SenSor bayım tradesini yapiyur kendi halinde kavuruyor, herkesin taktiği, sitili, yoğurt yiyişi, vadesi ve sermayesi farklıdır... Senin sensöre hızlı girişin tepki yapıyor olan bu yani
yoksa borsa düşerde çıkarda profesyonel adam sakin olur.
yazarsın düşünceni tahminini yada yorumunu okuyan okur okumayan okumaz. Kimse kimseye bedava para dağıtmıyor yani burda hergün para dağıtıyorlar diyoruz ya, o sebebten fikir cimnastiği yapıyoruz...
Hamdım Piştim Yandım
hisse tercih ederken her zaman ilk önce bıst-100 ü düşünürüm..eğer endeks uygunsa hisse alırım.
yapacak bir şey yok..şu trent bitsin.satalım ve uzun zaman hisse için beklemeye geçelim.
yaz mevsiminden sonra yeni poz. alınca sağlam hisseler seçmem lazım.
önüme koyacağım 30 hisseyi.teker teker araştırayım-sorayım..
DOHOL' de çok büyük bir oyuncu var, CEM OKULLU tarzında, belki daha büyük...
Son iki ayda yabancılar, yerli fonlar kim varsa sattı, bu oyuncu herkesin satışını karşıladı...
Bu tarz oyuncular biraz tez canlıdır, 2.60 - 3.00 liradan aldığı malı 4.00 liraya verir...
Ondan sonra kim taşıyacak DOHOL' ü, ky mi ???
Bu yüzden endeks 2000 bile olsa DOHOL' ün 4 liraları geçebileceğini sanmıyorum...
Tabi bu yazdıklarım kendi hayal dünyamda uydurduğum şeyler bu yüzden tamamen yanılabilirim...
İzleyelim görelim...
Yer İmleri