Youtubede denk geldim konu önemli değil, itoğlu it 40 yaşın çok altında ve bunları CHP döneminde de yaşıyorduk diyor amq'ın feryadı!
Youtubede denk geldim konu önemli değil, itoğlu it 40 yaşın çok altında ve bunları CHP döneminde de yaşıyorduk diyor amq'ın feryadı!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Tarım Bakanlığı çok fazla Tağşiş ve GDO lu gıdalar konusunda sürekli ifşa yapıyor diye kendi çapında bilinçlendirme işi yapan Gıda Hareketinin peşine düşmüş. Derneğe haciz falan. Tarım Bakanlığı ifşa edilenleri beğenmedi herhalde. Halkın sağlığını azıcık bile önemsemiyorlar.
https://twitter.com/gidahareketi/sta...993988609?s=20
Türkiye'nin Çin'den sipariş ettiği Sinovac adlı koronavirüs aşısı Türkiye'ye geldi. Aşıları taşıyan uçak İstanbul Havalimanı'na indi./ HaberTürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Merkez bankası faiz kararı saat 14:00’de açıklanacak .
Beklenti en az 100 baz puan faiz artışı yönünde.
Bir süredir Merkez bankası ağırlıklı fonlama maliyeti maksimumda %15’de bu sebepten faiz artışı beklentisi yüksek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Eveeet yine bir faiz günü geldi...
Bugün MB nin amacı doların önünü ya da dolarizasyonun önünü kesmekten biri olacak.
100-200 puan arası gelirse ilk seçenek gerçekleşir.
250 ve üzeri olur ise dolarizasyonu hedefler.
Ben bugün ilk seçeneği değerlendireceğini düşünüyorum.
YTD.
Bol kazançlar...
Faizle oynayacaklarına Dövize endeksli Gelir Garantili Kamu projeleri TL ye çevirseler, ve Spordaki bütün ödemeleri ihaleleri TL ile olacak diye zorunluluk koysalar, istisnasız bütün kamu projeleri TL ile yapılacak deseler zaten dolar kademeli olarak kendiliğinden dengelenir.
Köprüye otoyola dövizli garanti
TL nin yaşadığı değer kaybı tüm Türkiye nin ortak sorunu oldu. Ancak köprü ve otoyollara verilen Hazine garantileri devletin kasasındaki dolarları eritiyor. Dolar zengini müteahhitler ise döviz garantili gelirlerini korumayı sürdürüyor
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...ranti-2579133/
Yer İmleri