Sayfa 242/996 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Sağlık Bakanı : İstanbul’da vaka sayısındaki düşüş yoğun bakıma %25 azalma olarak yansıdı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sağlık Bakanı : Hastalığı önemseyen ve tedbir alan ülkelerin başında geliyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    bir sene sonra bir milyon tl lik evi 300 bine alırmıyız acaba
    Burunlardan kıl aldırmazlar en az 1 sene voleyi vurdular yazın..

Sağlık Bakanı : İnaktif aşı bilinen en kadim aşı yöntemidir , bu yüzden bu asiyi tercih ettik

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "(Koronavirüste mutasyon) Bilinmelidir ki bu mutasyon eylül ayından beri mevcut."

Sağlık Bakanı : Aşının Türk insanında etkili ve emin olduğundan eminiz , bu konuda veriler bilim kuruluna sunuldu.

Sağlık Bakanı : Bir aksilik olmazsa aşılar Pazar’ı pazartesiye bağlayan gece yola çıkıyor

Sağlık Bakanı Koca, “Günlük vaka sayılarında, Gaziantep'te %66, Tekirdağ, Ankara ve Samsun'da %55, Trabzon ve Adana %50, Diyarbakır ve Hatay %48, Kayseri ve Kocaeli %45 düşüşler sağlandı.

8. Once CHP'lilerde deneseler..

Sayfa 242/996 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •