Originally Posted by Webster Onurum iki ay once ben buna el atacam dedi sonra kayiplara karisti Bu olayi onura baglamak yerine odabasina baglasak daha mantikli olur fuatim Taştaş mı geçiyon oynak beyim. Ben de tek kademeyi dolduracak bile para yok ne tavanı
Originally Posted by Foçabeyi Taştaş mı geçiyon oynak beyim. Ben de tek kademeyi dolduracak bile para yok ne tavanı Okumanmi yok odabasim Bile yazmisim Bile Bir daha oku
Originally Posted by Webster Onurum iki ay once ben buna el atacam dedi sonra kayiplara karisti Bu olayi onura baglamak yerine odabasina baglasak daha mantikli olur fuatim Değerli üstadım, Latife ediyorum. Daha dün dediniz temiz kalbim hissediyor diye Bir Webster kolay yetişmiyor
asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir
Originally Posted by regal1 Evet Fuatcığım. Demekki aralarında o kadar sıkı bir birliktelik var ki, dışarıdan belli olmuyor. Olay böyle ise Onur64 ü tebrik ederim. Bazı kahramanlar pelerin takmıyor Regal üstadım 😄😄
Originally Posted by Pestilence Günaydın üstatlar bol kazançlar diliyorum. Bakalım merkez bankası ne yapacak. Ben 200 puan arttırım bekliyorum.Bakalım tutacak mı?
Originally Posted by myfinans Ben 200 puan arttırım bekliyorum.Bakalım tutacak mı? Uyan ustadim tuttu tuttu
Originally Posted by Webster Uyan ustadim tuttu tuttu Yani öngörülerim oldukça kuvvetlidir.Tutmamasına ihtimal vermiyordum zaten. Dolarda 7,57 civarı olur herhalde.
Originally Posted by Webster Okumanmi yok odabasim Bile yazmisim Bile Bir daha oku Oynak beyim bi kol şişirdin üstüne de dövme yaptırdın diye bize bili bili yapma ayıp oluyor
Forum Rules
Yer İmleri