Sayfa 387/1003 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Söylediğinizden bağımsız, şunu da ekleyelim
    İktisap tarihi muafiyetin olduğu dönemde 100 adet fon alındı. Muafiyetli tarih bittikten sonra 1 fon daha alındı/iktisap edildi. 101 adet fon oldu.
    1 fon satıldığında önce muafiyet döneminde alınan fonlardan biri satılır.
    FIFO kuralı işler. Yani first in first out, ilk giren ilk çıkar. Bu da karıştırılan bir şey.
    Haklısınız.
    Evet aynen öyle.
    Sattığınızda teker teker önce ilk alınanlar gider.

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans sorunu buldum sadece o fonun bugünkü değerini bu saate kadar girmemiş. Diğerlerini girmiş. olacak şey değil.
    Geçmiş olsun.
    Boşu boşuna strese soktular sizi de.

Gerçi bizim banka yarın dokuza kadar hiçbirini girmiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Garanti de temiz enerji fonu kuruyor. Çok orijinaller bu bankalar.
    Garanti Portföy Sürdürülebilirlik Hisse Senedi Fonu
    (Hisse Senedi Yoğun Fon)
    Bir de şunu kuruyormuş neyi sürdürecek acaba ?
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Garanti de temiz enerji fonu kuruyor. Çok orijinaller bu bankalar.
    Moda oldu yeşil enerji.
    Birbirlerinden görüyorlar galiba.

Ben hala tarım ve gıda sanayi fonu bekliyorum.
    Bakalım el atan olacakmı

5.  Alıntı Originally Posted by vagus Yazıyı Oku
    1 ve 2 nedir?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ya sanki böyle yazınca kesin öyle gibi olmasın, o anlam çıkmasın. Herkesin kriterleri farklıdır tabi. Sadece kendi görüşümü söylüyorum. Bence mac ve tkf ilk iki. Zaman ne gösterir bilinmez.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by vagus Yazıyı Oku
    Satış yaptığınız fon fiyatını tefastan kontrol edip pay değerinizle çarparsanız, sattığınız fiyatla uyuşup uyşmadığına bakın.

Siz ekselde günlük yüzdeleri topladığınızda total
    Yükseliş yada düşüş yüzdesini elde etmessiniz, çünkü günlük yüzdelik değişiklikler, bir gün önceki fiyat üzerinden değişiklikler, ilk aldığınız fiyat üzerinden sonuçlar farklı çıkar

Doğru yüzdeyi ilk alış fiyatı ve satış fiyatı arasındaki farktan hesaplarsanız, toplam artış azalış yüzdeninizin, günlük toplanan yüzdelerden farklı olduğunu farkedeceksiniz,

U

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vegus merhaba. portföyümü kendim takip ederim. Her gün fonların tek tek fiyat değişimlerini getirilerini götürülerini excelde hesaplar tüm portföyün değerini günlük olarak bilirim. Banka verilerine ara sıra bakarım. ve hatalarını da buldum. Şu saate kadar fon getirisi girilmez mi? ama ooluyormuş.

7. Önümüzdeki sene halka ırz furyası tavan tavan yapacak. Portföy şirketi kurup halka ırz fonu mu kursak Madem koca koca bankalar bile tuzlukları ile koşuyor

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ya sanki böyle yazınca kesin öyle gibi olmasın, o anlam çıkmasın. Herkesin kriterleri farklıdır tabi. Sadece kendi görüşümü söylüyorum. Bence mac ve tkf ilk iki. Zaman ne gösterir bilinmez.
    marmaranın serbet fonu umarım mac'ı yerinden etmez.

Sayfa 387/1003 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •