-
Her zaman aynı oranda hisse senedi portföyü taşımıyor. Tarihsel verileri inceleyin ve o döneme göre kıyaslayın derim.
-

Originally Posted by
matac
Her zaman aynı oranda hisse senedi portföyü taşımıyor. Tarihsel verileri inceleyin ve o döneme göre kıyaslayın derim.
Doğrudur, benim 6 aydır takibimde . 6 aydır hisse oransal dağılımı aşağı yukarı aynı kaldı. 3 ay kadar da taşıdım.
-
Fon almak için ziraat kullanan var mı?
Dün aldığım fon fiyatı 0 gözüküyor.
Ne yapmak lazım denemek için almıştım
-

Originally Posted by
fan
Fon almak için ziraat kullanan var mı?
Dün aldığım fon fiyatı 0 gözüküyor.
Ne yapmak lazım denemek için almıştım
Kendi kendine düzelir fonun yeni fiyatı daha aciklanmamistir
-

Originally Posted by
Kemtuz
Doğrudur, benim 6 aydır takibimde . 6 aydır hisse oransal dağılımı aşağı yukarı aynı kaldı. 3 ay kadar da taşıdım.
En yakın 22 ekim bir hafta oncesi ve sonrasını incelemenizi tavsiye ederim. Hisse oranı değişimi piyasaya göre reaksiyon gösterip göstermediğine bir örnek olabilir.
-
arkadaşlar günaydın şimdi kesin di mi? ppz de fonum var. onları komple satıp yenisini alıcam değil mi? yani bi yanlışlık yapmıyım diyorum.
-
Isbank'tan FIL aldım biraz önce, ekranın altında %10 Stopaj alınacaktır uyarısı hala duruyurdu. Henüz sisteme girmemisler veya uyarıyı orada unutmuşlar, bilemedim.
-

Originally Posted by
verytired
Isbank'tan FIL aldım biraz önce, ekranın altında %10 Stopaj alınacaktır uyarısı hala duruyurdu. Henüz sisteme girmemisler veya uyarıyı orada unutmuşlar, bilemedim.
hadi ya. bak şimdi tereddüte düştüm yine boşu boşuna satıp yüksekten almıyım geri . off ne zormuş ya
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri