Sayfa 255/996 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. faiz artışı yangına benzin döktü. tüm ülkeler pandemi döneminde para dağıtırken biz "sadece biz" piyasadan para çekiyoruz. bu işin ucu hiç bu kadar zaptedilemez olmamıştı. reisin yerinde olmak istemezdim.
    yinede ittifakın %50 civarında olması. müthiş bir başarı.

2. dolar bu durumda nasıl dip yapar bilinmez ama dolar için dip 7.20'dir.
    %17 ile orayı göstereceklerini sanmam zaten o seviye reel sektöre de ters yönlü darbe olur. maliyetler 7.80 ile yapıldı. diğer yandan cari açığı da savunmasız hale getirir.
    velhasılı dip 7.50'de forumda hemfikiriz.?

3.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    faiz artışı yangına benzin döktü. tüm ülkeler pandemi döneminde para dağıtırken biz "sadece biz" piyasadan para çekiyoruz. bu işin ucu hiç bu kadar zaptedilemez olmamıştı. reisin yerinde olmak istemezdim.
    yinede ittifakın %50 civarında olması. müthiş bir başarı.
    biz de para dağıttık....
    ama beleşe değil tabi, kredi ile

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ucunde de degil o, cok arkadan gelen, camlari karartilmis, minibus tipi bir aracta.
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Aslında o araçtada değil 1996 model Tofaş var konvoyu arkadan takip ediyor Reis onda. Dıj güçlere minnaklara gücümüzü göstermek için O maybaclar alınıyor. Biz iki hurma bir hırka ile geçinenlerin torunuyuz...
    yok ya o konvoyda değil diğer konvoyla geliyo
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    dolar bu durumda nasıl dip yapar bilinmez ama dolar için dip 7.20'dir.
    %17 ile orayı göstereceklerini sanmam zaten o seviye reel sektöre de ters yönlü darbe olur. maliyetler 7.80 ile yapıldı. diğer yandan cari açığı da savunmasız hale getirir.
    velhasılı dip 7.50'de forumda hemfikiriz.?
    7.40 beklentim var ama oda şimdilik zor gibi bi dahaki faize bakacağız
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Eger ABD bildirmezse, konvoyda vuramazlar.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yahu hepiniz yanılıyorsunuz,konvoylar aldatmaca, reis kara gözlüğünü atkısını taktı halkotobüsü ile geliyor.Siz bizim güvenlik sistemini aşağılayın durun.

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bana kısa vadede dolar yükselmez gibi geliyor. Zira merkez bankası elini korkak alıştırmıyor. Üstüne dış politikada olumlu mesajlar veriliyor.
    Ancak şu gerçeği unutmamak gerekiyor. Berat albayrak’ın istifasını 3 ay önce kimse tahmin etmiyordu. Berat istifa etmeseydi dolar şu anda kaç lira olurdu. Onu bile tahmin edebilen yoktur sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu işin damatla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bazı dış minnaklara verilen tavizlerle ortak hareket olma ihtimali daha yüksek. Damat gitti diye ülkenin döviz gerçeği değişmez. Sanki damat faizleri artırmıyordu da mı döviz yükseliyordu. Her şeyin tek adamın ağzına baktığı bir ülkede yaşıyoruz.

Sayfa 255/996 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •