altın fonlarının da muhaf oması ilginç olmuş. binde 2 vergi ve yüzde bir banka makasını düşününce altın fonu da güzel bir alternatif haline geliyor bu durumda. katılım fonlarındaki enteresanlık ta ilginç. bu gün de kpc eksi yazarken rbh toparlamış. anlaşılan uzun vadede üç aşağı beş yukarı birbirlerine yakın getirecekler. rbh'nin önceki aylarda yaptığı gibi durumlar, anlaşılan istisna. y
ine benzer tavan serileri yakalalayabilirlermi soru işareti.
Gerçi osmanlı menkul twit atmış, "23/12/2020 ile 31/03/2021 tarihi arasında elde edilen gelir ve kazançlar için stopaj oranı %0" ömür boyu olayı halen net değil sanırım.
https://twitter.com/yatirim_direkt/s...01509055205377
Bugün itibarı ile tüm FİL fonlarım PPZ'ye dönüştü. Önce yarı yarıya UPP ve PPZ yapacaktım, sonradan komple PPZ yapmaya karar verdim. Yönetim ücretinin makul olması desteği ile de PPZ'nin başarısı sürer umarım. İlk defa aynı kurumdan 2 fon taşıyorum.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
her ihtimale karşı martın son haftası sat al yaparak yola devam etmeyi bir kenara not alın.
Dün dediğim gibi, katılım hisse fonlar son zamanlardaki getirileri, gün gün birbirini tutmuyor. Aylık performansta şuan Rbh ile Kpc atbaşı gidiyor, Mps ve Elz onları takip ediyor. Yakın vade getirileri birbirine yakın olması muhtemel ama, 1 ocakta katılım endekslerindeki hisse değişikliği zamanı da yaklaşıyor. Endekse giren çıkan hisselere göre de yakın vadede aralarındaki performans değişebilir.
Yer İmleri