Sayfa 811/928 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Bir suru formul uretebilirler

- bedelli
    - ortaklık
    - rezerv artışı
    Vs. Bu is hükumetin de gozunun onunde olacaktır. 3 hanelere görmemesi için sebep yok. Risk ne kadar alabilirsin bu önemli. Bunun yerine daha ucuz, daha cok kazanırım dediğiniz hisse varsa bu riske gerek yok dersiniz. Yatırım kişiye göre değişebilir.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2. Manipülasyon suçtur uyarayım
     Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    %100 katiliyorum...1 ton cevherde 9 gr altin demesi zaten art niyetli imkansiz bir sey...ben maden muhendisiyim ortalama ton basi 9 gr altin imkansiz arastirin....altin miktarini fazla gosterip milleti kaziklama derdindeler...bilimsel degil...ayrica masa basinda rezerv artmaz...ucu acik rezerv konusunun...
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. kap ta haber var

Gübretaş yönetimini yatırımcısını düzenli bilgilendirdiğinden dolayı kutluyor ve Yalnız bırakmadığı için buradan Teşekkür ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by ALPAY3565 Yazıyı Oku
    Manipülasyon suçtur uyarayım

Sen okuma yazma ozurlusun beni tehdit mi ediyorsun..gaz vermeyi birak...git aciklanan kap yazisini oku..vebal almak suctur unutma finansal degerler bu fiyati haketmiyor suc isliyorsun insanlari uyarmayarak.. bu sirketin sermayesi yok fabrika kuracak demiyelim mi...rodovans yapacaksa alacagi para %2 idi kozaa ile...yine olacaksa bu fiyatlar pahali...burada kaymagi yiyen belli yiyecek olan isletmecisi soylenti olarak belli o kazanacak fabrika icin parayi ortaya koyan yani...gaz mi verelim 2 tl den 60 tl ye gelmis hisse icin...rtalb ornegi var.....kozaa gibi bir sirket olsaydi gubrf kendi yagi ile kavrulmus olsaydi muthis derdim daha cok ucuz derdim.. bir suru ortakci var o yuzden risk..
    Son düzenleme : R-E-X; 25-12-2020 saat: 20:37.

5.  Alıntı Originally Posted by Kol Böreği Yazıyı Oku
    kap ta haber var

Gübretaş yönetimini yatırımcısını düzenli bilgilendirdiğinden dolayı kutluyor ve Yalnız bırakmadığı için buradan Teşekkür ediyorum.
    2 sene once oyle degildi ati alan uskudara gitti mal 2 tl den 60 tl ye cikti arada dersaneci supurdu o zaman ortada yoktular...biz bunlari yasadik bir ara gubretas batiyor sandik ne yatirimci iliskisi...hakkimi alabilecegime inansam uzerine giderim ugrasmak bos ...

6. Burada 70 bin 50 bin 80 bin gibi rakamlarda hissesi olup yillarca bekleyen sirketine guvenen yatirimci vardi...altin madeni sureci sinsice oldu....hisseyi okadar dusurduler ki sirket batiyor sandik..hicbir aciklama yok tabi...bu arada dersaneci topluyor tabi biz sirket batiyor diye dusunurken...bu yatirimci iliskileri yine sus pus...sonu kimse kalmadi hissede..5 milyon tl paradan oldum burada biz yazinca mi suc oluyor...olayin gecmisini anlatiyoruz..ben 10 yil bu sirkete inandim ama son donem farkli tutum oldu sirkette sonuc ortada...

7.  Alıntı Originally Posted by ALPAY3565 Yazıyı Oku
    Sırf muhalefet etmek yada manipülasyon yapmak için yazıyorsunuz sanırım.yahu bir insan alıp satmadigi bir hissenin sayfasına neden birşeyler yazmak ihtiyacı duyar anlayamadım.eger art niyet yoksa tabi...hikayesi var onemi yok fk nin.. artik nasil isterse oyle gider hisse...
    Beğenmiyor musunuz yada beklentiyi satın aldığını mi düşünüyorsunuz almayın ve de çene patlatmayin kardeşim.bakiyorum her sayfada bu tür anlamsız eleştiriler, hisse kotulemeler.hic mi üşenmezsiniz vallahi pessss...

Sen okuma ozurlu isen ben ne yapayim...adam toplamis maliyet belli fk yuksek takar mi fabrika kurulana kadar umurunda mi...fabrika uretim yapana kadar yuksek fk da tutar onemli olan o mali almakti aldida...fk yuksek olmasinin hicbir onemi yok artik...en az 10 kat kazanan biri icin fk sorun olmaz...karin artmasi sonrasi zaten fk dusecek ..

8. ky dostu REX bende ky yim artık sıkıldım senin yorumlarından artık beni düşünme yazmızsın ki altını cıkarmak için para lazım diye adamlar deniz filosunu sattılar 500 milyonlira kapta haberi var araştırırsan görürsün ama senin niyetin ne kadar kişiyi panikleterek sattırırım 3 , 5 kuruşa bende ucuzdan malı toplarım diye ha bu arada Bursalıyada laf söyleyip durma adamın sayesinde bu fiyatlara geldi kağıt adam salakmı 29 milyon adet toplamış sen olsan onun yerinde satarmıydın 100 tl den satarmıydın ben olsam en az 1000 tl cıkamadan satmayı düşünmem satacak kaccak diye milleti panikletme vebal alırsın bu dünyanın öbür tarafıda var inanıyorsan tabii

Sayfa 811/928 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •