Sayfa 418/1316 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon
Arama sonucu : 10527 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı :)

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnnnnn

23 Ağustos 2020 pazar

Her sabah olduğu gibi bu sabah da erkenden spor yapmak için dışarı çıktım ,o saatte bile hava çok sıcak ve bunaltıcıydı ..kedilerin su ve mamasını ayrı..köpeklerinkini ayrı ..kuşlarınkini de ayrı ayrı koydum..

Yarısı yaz yarısı kış olan aydayız ve fakat sıcaklar devam ediyor ..lütfen küçük dostlarımızı unutmayalım..mama ve özellikle su bırakalım..bak bunu her gün yapın göreceksiniz işleriniz hep istediğiniz gibi rast gider ..çok büyük sevaptır

https://youtu.be/a6s-JOFAlSc
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...95#post4703595

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnnnn

27.12.2020 Pazar

Değerli dostlarım ,sadece yaz aylarında değil her zaman küçük dostlarımıza iyi bakalım çünkü bir bütün olarak aynı evrendeyiz..

https://youtu.be/1K_g4d_qKPo

Kışın kediler 6 saat köpekler 17 saat aç kalırsa donarak ölüyorlar ,muhtemelen kuşlar ve diğer canlılar da çok zor durumda olurlar..

Ben bu sabah koşuya çıkmadan evvel üstüme düşeni yaptım, iyi niyetli herkesin de yaptığından eminim.

Hayat hoş gerisi boş

2. Vobyvade haftalık

Klasik Fibo seviyeleri ve Önemli HO'lar ..Yaklaşık 2 ay 3 ay ve yıllık ortalamalar..

Hayat hoş gerisi boş

3. vobyvade haftalık

Değişik bir Fibo çalışması ..

Hayat hoş gerisi boş

4. mert45 saygılar dost

aklıma gelmişken sesli düşüncemi buraya aktarayım Borsadaki yatırım stratejisi çiftçilik gibi düşünülmeli ben ne yapsam düşünceyi uygulamaya geçiremedim peşinen söylemeliyim; (bir kontratla işlem yapıldığıyla yola çıkılsa işci yevmiyesinin 100 ile 150 arasında olduğunu hesap edip günlük bu mebla alındığında bereket denilmeli gibi)

* Tarlayı Sür ............. ( Analiz Yap )
    * Ekini Ek ..................( Hisse Topla )
    * Sulama Yap ............ ( Sabırla Bekle )
    * Hasat Vakti ..............( Kâr Al )

Bazen mevsim şartları farklılık gösterebiliyor; don olabiliyor, sel vurabiliyor... Rızık Allah'tandır deyip geçiyorum..

5. Horizontal olmayan çizgiler destek ve direnç seviyeleri grafiklerde çok havalı duruyor ama pratikte çok kullanışlı olmaz ,çünkü bir sonraki çubukta değerler değişiyor ve fiyat çizgiyle temas halinde uzun bir süre sürekli bir şekilde yukarı veya aşağı gidebilir ,mesela üstteki grafite 1 Haziran-27 Temmuz yaklaşık 9 hafta yani tam 2 ay boyunca %61.8 çizgisini öperek ha döner ha döner diye 129500 den 137500 en yükseği görmüş.

Son 2 MUM ..%100 çizgisini öperek yeşil kapattılar -yukardaki örenkle yani 9 hafta böyle devam edeceğini farazi olarak varsaysak ,7 hafta sonra 164150 en yüksek olur.
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    mert45 saygılar dost

aklıma gelmişken sesli düşüncemi buraya aktarayım Borsadaki yatırım stratejisi çiftçilik gibi düşünülmeli ben ne yapsam düşünceyi uygulamaya geçiremedim peşinen söylemeliyim; (bir kontratla işlem yapıldığıyla yola çıkılsa işci yevmiyesinin 100 ile 150 arasında olduğunu hesap edip günlük bu mebla alındığında bereket denilmeli gibi)

* Tarlayı Sür ............. ( Analiz Yap )
    * Ekini Ek ..................( Hisse Topla )
    * Sulama Yap ............ ( Sabırla Bekle )
    * Hasat Vakti ..............( Kâr Al )

Bazen mevsim şartları farklılık gösterebiliyor; don olabiliyor, sel vurabiliyor... Rızık Allah'tandır deyip geçiyorum..
    Son cümle süper
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Horizontal olmayan çizgiler destek ve direnç seviyeleri grafiklerde çok havalı duruyor ama pratikte çok kullanışlı olmaz ,çünkü bir sonraki çubukta değerler değişiyor ve fiyat çizgiyle temas halinde uzun bir süre sürekli bir şekilde yukarı veya aşağı gidebilir ,mesela üstteki grafite 1 Haziran-27 Temmuz yaklaşık 9 hafta yani tam 2 ay boyunca %61.8 çizgisini öperek ha döner ha döner diye 129500 den 137500 en yükseği görmüş.

Son 2 MUM ..%100 çizgisini öperek yeşil kapattılar -yukardaki örenkle yani 9 hafta böyle devam edeceğini farazi olarak varsaysak ,7 hafta sonra 164150 en yüksek olur.
    Horizontal çizgiler de yatay piyasada çok faydalı olmuyor , haftalarca bi üstüne bi altına gidip gelebilir...
    Hayat hoş gerisi boş

8. Vobyvade haftalık

Burdaki Fibo çizgileri daha önceki haftalardan kalan sadece son trend çizgisini yeni ekledim ..

Dikkat edilirse bir önceki grafiktei değerler farklı çünkü Matriks programında bu eğik Fibo çizgileri yeni dip ve tepeye göre program tarafından otomotatik çiziliyor mesela bir önceki grafikte %61.8 olan çizgi burda %100 çizgiye denk geliyor.

Bir de LİN-LOG grafik farkı var ..yukardaki grafik Log seviyeler belli ama aynı grafiği LİN yaptığımızda değerler biraz farklı oluyor... yani Lin grafikte yarından itibaren yani yılın son işlem haftasında yaklaşık olarak üstte %100 çizgisi 159750 altta 155225(trend çizgisi) ve %61.8 çizgisi 152150 önemli rakamlar.
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 418/1316 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •