Sayfa 156/932 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by AUDİ+ Yazıyı Oku
    Hosbulduk, kendini fazla sıkma herseyi oluruna bırak kendini ne kadar sıkarsan o kadar yanlış yaparsın...
    Sağol abi, çıktık bir yola bakalım, bizi nereye götürecekse götürecek...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Ben bu yıl orantaj olarak en büyük yakaladığım balık pkent oldu ama uzun bir zaman bekletmisdi 7 yıl gibi bunun intikamı en zirveden tahtayı yapanın kucağına malı boşaltmam oldu..
    Göz olanı akıl olacagı görür..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Teknik açıdan sinyal vermiş sıralanmış listeyi, Temel açıdan sıralanmış listeye çevirebilirim inşaallah.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by AUDİ+ Yazıyı Oku
    Ben bu yıl orantaj olarak en büyük yakaladığım balık pkent oldu ama uzun bir zaman bekletmisdi 7 yıl gibi bunun intikamı en zirveden tahtayı yapanın kucağına malı boşaltmam oldu..
    Güle güle harca abi... Umarım oltaya öyle balık takılır bizde de...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Teknik açıdan sinyal vermiş sıralanmış listeyi, Temel açıdan sıralanmış listeye çevirebilirim inşaallah.
    Buna çok ihtiyacımız olacak abi, geceleri uyuyabilirsem eğer rahat uyumak isterim herkes gibi.

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Güle güle harca abi... Umarım oltaya öyle balık takılır bizde de...
    İnşallah yakalarsın formül çelik gibi sabırdır.
    Göz olanı akıl olacagı görür..

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Buna çok ihtiyacımız olacak abi, geceleri uyuyabilirsem eğer rahat uyumak isterim herkes gibi.
    Benim yegane amacım aynı formasyonlarla aynı kriterlerle listeye girmiş olan senetlerin neden farklı davrandıklarını bulmak. Bunun için başka kriterler mi eklemem lazım çözemedim. Sizin yapacağınız liste bence güzel bir kriter güzel bir ayıraç olabilir, teşekkür ederim şimdiden...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Ortaya "Mükemmel bir Eser" çıkabilir, neden olmasın.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Sayfa 156/932 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •