Sayfa 329/1001 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Borsa gelecegi satın alır. E.Musk dedigin adam her koldan birşeylerin peşinde, modern macellan gibi birşey. Dünyayı geç, marsa koloni kurma peşinde, yakın gelecekte nasaya rakip görülüyor şirketi. 10 sene sonra uçandaire yapıyorum deme potansiyeli var adamda. Bu durumda millet de heyecan peşinde tabi, who swings ford, stick to tesla modunda.
     Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    BISTin TKURUsu varsa gavurun TESLASI var. 2,5 fabrikada 500.000 araba üretemeyen Munsk 96 fabrikada 70 milyon araba üreten FORD'un 3 misli değerine getirdi JPM.
    Para çok ve para grafiği çizer.
    Bizde BIST100 2,4-2,5 dolar olası Temmuza kadar. Aşıyı vurdurur, açılım,saçılım turizm umuduyla
    LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yukarıda Fuzzy Logic cevap vermiş.

Boğaziçi Makina, Fen lisesi mezunu arkadaşım işsiz. Bir arkadaşım o da Boğaziçili, anarşist olmuş bir ara hristiyan olmuştu ailesi yurt dışında aslında. Diploma tek başına yeterli değil.

Bir yeğenim de ITU Makina Yüksek mühendisi, Forex'de ev araba kaybetti, işinden oldu, çocuğu var eşi boşadı başkası ile evlendi, benden abimden de çok para aldı geri dönüş olmadı.

Dünyada işsizlik bir sorun gibi.

Şehirleşmenin tarihinde,
    pekçok kitapta
    düşürülen tarım ürünü fiyatları, tüccar tefeciliği, kırsaldaki yetişmiş tarım işgücünün şehre göçüne cezbedilip,
    şehirde vasıfsız-az vasıflı hazır-razı iş gücü ordularına dönüştürüldüğü anlatılır.
    40 yıldır üniversiteler de aynı amaca hizmet ediyor.
    Bir üniversiteliye sendika, oda, birlik, hak, hukuk, yönetmelik, çalışma kanunu sorsak,
    "bize sınavda oradan sormadılar" der
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. şu halde boş kasayla en iyi reform, erken seçim olur ve hemen ardından suriyelilerin gönderilmesi olur..gerisi zaman kazanmak için laf üretmekten öteye gitmez.

Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Saray ve uşakları mı reform yapacak?
    AB istemem yan cebime koy görüşmeleri, debokratikleşme süreci, akilsiz adamlar,
    Bu ülkede solcusu "sorun eğitim şart" der kendi cahilliği ve sosyetikliğini gizlemek için,
    sağcısı da liberallikten bahseder eş-dost-mafya-cukka havuzu olduklarını gizlemek için.
    Hepsinin derdi benim ödediğim vergileri yemek.
    Kader bizi "halk için halk adına" şirin-kolpacı solcu bozuntularının da eline düşürmesin.

4. Ben tavuk işine ciddi girecektim çünkü tavukları seviyorum. Biri o iş Afyonluların elinde dedi, biri Tavşanlıların elinde dedi, biri hiç göründüğü gibi değil zahmeti çok dedi vs soğuttu. O arada Banvit'i de kaçırdık bari ortak olayım demiştim Brezilyalılar aldı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben tavuk işine ciddi girecektim çünkü tavukları seviyorum. Biri o iş Afyonluların elinde dedi, biri Tavşanlıların elinde dedi, biri hiç göründüğü gibi değil zahmeti çok dedi vs soğuttu. O arada Banvit'i de kaçırdık bari ortak olayım demiştim Brezilyalılar aldı.
    <Kaynanam ve erkek kardeşi-yengesi-yetişmiş kızları dördü girdiler CP korelinin tavuk çiftliği işine.
    Yenge ve kızı erken su koyverdi.
    Kaynanam ve kardeşinin beli büküldü.
    25-40bin civciv
    sulama, yem, ısıtma-havalandırma, ilaç, jeneratör hepsi krediyle
    binbir emek, torunlarını göremediler, civcivler torunları oldu.
    Tam borçlar bitmeye yakın
    sistemler yenilenecek, bir daha baştan kredi
    bu da ancak insanüstü gayretle civcivleri sağlıklı ve tombul büyütebilirsen
    hindiye kafayı taktılardı 1-2 sene evvel
    sonra bir yerden okudum hindi piliçleri çok az kurtuluyormuş hastalıktan
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Ariston hocam,canlı hayvan işi çok zor..canını almadan ekmek yedirmez..
    en iyi tavuk tenceredeki tavuktur..

7. İş ve her şey vakit geçirmek için. İnsan dünyada ne yaptın deyince söyleyeceği bir şey istiyor. Geçen İngilizce Hocasını rüyamda gördüm anmış oldum kalite bir kadındı anadol veya taunus arabası da vardı. Ford 17M benim de favorimdi, tabi Ford Granada daha havalı idi.

Adam iz bırakmış.

"Baki Kalan bu kubbede hoş seda imiş."

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Ariston hocam,canlı hayvan işi çok zor..canını almadan ekmek yedirmez..
    en iyi tavuk tenceredeki tavuktur..
    Çocukluğumda bahçede bir kümes yaptı babam, ben bakıyordum, yonca yarma vs. Yumurtaları satıyordum. Kanadı var uçamıyor ama arada duvardan caddeye kaçıyorlardı, komşular senin tavuklar kaçmış diye getiriyordu.

Annem oğlum sen yesene diyordu, ben de atıyorum 1 liraya torunu olan komşuya satıp 50 kuruşa bakkaldan zaten kendime geri alıyordum.

Güzel tavuk çorbası yaptım 2 gün yedim. Dün de yumurta, süt, yoğurt, kırmızı biber, lor, un, kabartma tozu, mısır unu, kızarmış kadayıf vs güzel bir börek yaptım. Ne göbete, ne laz böreği, ne su böreği hiç dişlerime dokunmadan lokum gibi çok harika bir şey oldu.

Sayfa 329/1001 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •